Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guardiola mala maca za Heynckesa!
Baš tako... Trenerska zvijezda Pep je samo zvijezda A Jupp je trener ;)
I ja sam duboko razocaran, Guardiola treba jos pure jesti da bi bio kao Jupp. Meni je jako zao sto je uprava pozurila i dovela onog lakrdijasa u klub, a Juppa "poslala" u penziju, nadam se da ce Jupp ipak ostati u Bayernu, jer nikad nismo bili bolji, niti bolje igrali. Ovu odluku nikad necu razumijeti, plakao sam kao malo dijete kad sam procitao da ce doci Pep... Znam da je klub veci od trenera i igraca, ali to vise nije to...
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
Potpuno se salažem sa nn (iznad) i da dodam da sve ovo podsjeća na megalomaniju REALA kada su u vrijeme zZIDANA, autobusima počeli navoziti najskuplje igrače na tržištu, a uhodane trenere smjenjivali trenerskim zvjezdama... i naravno sva ta nesigurnost i nesklad je dovela do kolapsa... nadam se da će se isto desiti BAYERNU... PEPE i MESSI mogu funkcionisati samo u svojoj mahali....
po meni jedan od najglupljih bajernovih poteza od kada ga pratim smjena trenera u ovoj situaciji,bajern cini mi se nikad ljepse i atraktivnije nije igrao
Dovodjenje Guardiole je nepotreban potez, pravo preseravanje i uvreda za Haynckesa. Bayern igra odlično, ima odlične rezultate, i sam je Hoeness skoro rekao da nikad bolji nisu bili. Haynckes je odličan trener i nije izrazio želju za penzijom. Volio bih da sa Guardiolom budu puno lošiji nego sad, a da sad sa Haynckesom osvoje ligu prvaka..
jebale te namjestaljke ko si ti da sudis
kake sezone eno gube od benzindorfa..sinoc galatasnajper namjesteno,danas everton pa dokle vise evo i bayern gubi
Velika sramota sto su doveli onog Spanskog firauna umjesto da zadze ovog pravog pravcatog gospodina i doktora fudbala. Pogotovo onog lazova koji je govorio da nece nikada trenirati Bayern zbog prejakog uticaja Predsjednika itd. Koji ce nam ku.r.a.c ti glumci i dvolicnjaci kad imamo sve duplo bolje. Pa cim sam onda u el classicu vidio da se d,e,bi,l valja po terenu zato sto ga je lafo Christiano udario glavom skontao sam da lik nije dobar u glavi. Nek Jupp opet preuzme leverkusen ili neku drugu ekpiu i garantujem da ce lik opet biti tu negdje pri vrhu. Ako ista je.ba.t ce nas sa vremena na vrijeme. Izgleda da su toga i svijesni u Bayernu pa mu nude neku lijevu poziciju sa koje bi kobajagi imao neki uticaj. Samo sto je Jupp previse inteligentan da prihvati.
Tjeraju ga sa funkcije pa mu nude drugu. Zanimljivo. I jadno. Nakon ovakve sezone za Heynckesa je dovodjenje Guardiole i urucivanje otkaza velika uvreda. Sad cemo vidjeti sta mu je draze, funkcija (zaposlice se kao trener negdje drugo) ili klub (ostace u Bayernu ali ce promijeniti funkciju)
...ja sam ostavio dečka, iako sam doveo drugog'...
I mi cemo ponudit jovicu da ostane u fc velikanu,kad dovedemo Amara u klub!