Predsjednik minhenskog Bayerna
5
Rummenigge: Očekujem pakao u Madridu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem i Bayern i Barcelonu i one koji za njih navijaju... P.S. Tri gola razlike za Real.. ;))
Ne volim Bayern, ali vise mrzim Real (i Barcelonu)
pa bayern je prije dvije godine i protiv man uniteda imao isti rezultat i plus gubio sa 3 : 0 na old traffordu, svi znamo kako se zavrsilo ;) FCB
Ja očekujem tešku utakmicu i potop Reala....potop naravno nije veliki rezultat jer...halooo igramo protiv j.e.b.e.n.o.g Reala, ali gledati Murinja kako pizdi na kraju ili Ronaldinu kako plače....veličanstveno. VOLIM BOSNU, VOLIM FCB....DOK ŽIVIM!!!!
ako izbacite real...neam puno al poslat cu vam kolko mogu i svima guzice dat ako treba :)
btw, chovjek je govorio o ligi shampiona, koja je pochela 92/93: zato je njegov podatak tachan, da ni jedna ekipa nije pobijedila u finalu na svom stadionu...
Imam neki osjecaj da ce ih bayern ponovo pobijediti. Nemaju neke extra igrace, ali sa Nijemcima se nikad ne zna. Oni utakmice rjesavaju i u zadnjim sekundama sudacke nadoknade.
Ponesi kopacke sto si ukro .
Ima da se rumenis od muke :D