Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo je u Herti kralj,mislim da bi mu bilo bolje da ne ide u Bajern ,jer tamo će mu biti klupica najbolji prijatelj,jbg bojim se da je tako....
Vedo zaslužuje da igra u Bayernu.
Opšte je poznato da Braco veze nema a ovakvi potezi će ga uništiti. Ibišević nije klasa za Bayern to znaju I mala djeca a kada to dokažu I Bavarcima onda će letiti kroz zatvorena vrata sa pozicije SD-a-
1 gol u 9 utakmica ove sezone i zove ga klub koja ambicija idu na pobjedi lige sampiona.. malo neobicno
Nek' dovedu ako im je cilj borba za opstanak xd
Ja kakve dezinformacije objavljujete, a kuda ce to lewandowski, ono sto sam skuzio jeste da u slucaju povrede lewandowskog bayern nema napadaca, tako da tu lezi poenta cijele price.
Ova vijest je potvrdzena od Rummenige-a znaci istinita , Pizzaro je prioje imao tu ulogu , sad bi Ibisevic , ocigledno SALIHAMIDZIC vodi konce :)
Stra ce raditi Vedo u Bayernu ?
Bolje u Herthi da redovno igra nego u Bayern na klupi da bude a ako pređe sigurno ce da klupu grije
Salihamidzic poguraj nam Vedu.