Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaci Sarajeva, posto je ovo kapitalizam znaci samo nemojte im pare davati, vi ih finansirate, nemojte kupovati karte, nemojte ici na sluzbene stranice....gdje god oni zaradjuju pare....to je tako Sarajevo je sad firma koja zivi od marketinga.
@Kattana Nije ovo kapitalizam pravi. Ovaj Vijetnamac se ovdje nista ne pita, niti ga vjerovatno i interesuje, ako je uopste stvarni vlasnik. Ovdje sve odluke donosi uprava, a ovaj Vijetnamac, pitanje je da li ista i potpisuje. Kakve su igrace doveli zadnjih godina, nikad nije bila nesposobnija uprava.
@Kattana, zar sve to zbog Husrefa? Niko nije veci od kluba pa ni on. Koliko smo zadovoljni igrom Sarajeva? Koliko smo zadovoljni sa dva uzastopna poraza od Zelje i 8 primljenih golova? Ako smo zadovoljni prestanimo ici na utakmice, a uprava nek sama vodi klub kako god hoce.
Bez vas navijaca je klub obicna 0 sretno i do pobjede nad silovateljima legendi i kluba...
Dokazat cemo vam da smo mi ti koji postavljaju uslove ,vi ste sebi dali crveni karton
Hebo vas Slino
Hmmm sada će navijači Sarajeva kao bojkotovati utakmice ja koliko vidim oni to rade godinama na utakmicama zovu zaštitare da im pomognu oko transparenta... Zadnji derbi nije ih bilo 500
Grohotom se smijem
Za duplu krunu najzasluzniji je dr. Eldin Jelešković, docent Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu, raniji kondicioni trener FK Sarajevo. Kad je on otisao Sarajevo se igrom vratilo na nivo ocajne Premier lige.
Podrsku je dobio iz Zenice, Mostara, Tuzle, Bihaca, cijele Bosne.. a ono se uhinjilo i jos se naziva bordo prijateljima! A o upravi da ne pricamo, davno sam prestao ici na sve utakmice premijer lige, zbog biznismena i kurvi u upravama klubova,, al veceras idem u Titovu pred upravu da gospodinu Musemicu dam podrsku.
A ko su oni supci nesto "BORDO PRIJATELJI", citam im ono hinjsko saopstenje neki dan, fol Hvala Husrefe,al idi, ta prica. Ni jednom recenicom nisu stali iza covjeka! Ne radi se ovdje vise samo o Husrefu, Husref je simbol ljubavi prema fudbalu i FKS! Kao sto je Toti u Romi, Del Piero u Juventusu, nema vise tih tipova!
Eto vam Malezijsko Vijetnamski keš braćo kitari, što se tiče "vašeg" kluba pitate se ko Nailova mater. Jebu vas kad i kako hoće. A vi se opet hvalite da ste puni ko brodovi a plate nemaju vaši igrači mjesecima. Prvo vas jebe Ajnadžić a sad Vijetnamci. Sellam sa druge strane Miljacke od Semira Štilića.
@ValterovAmidzic e jebemo i tebe i semira i mamu tvoju onako usput
Upravo ovo vam je početak kraja
Podrska za Husrefa od starog kospicara. Nije fer prema njemu ni Kao sportskom radniku ni kao covjeku. Da je sav od gov..a vas je.
Ovo je vec bahato ponašanje.
Unazadili ste nas sa ovim 5 godina, kao Ješić...sramota, bruka, toga, bol.... HUS HUS HUS HUS !!!
navijac sam zelje al odgovorno tvrdim da su gradom sarajevom zavladali nepismeni papci isto kao jna sto je pokusala nekad jna,jna smo otjerali a ove smo pustili i mislim da je doslo vrijeme da i njih otjeramo dosta su vladali nasim zivotima,zapamtite papci su gore zlo od svega na svijetu
Molim Upravu FK Sarajevo da objave podatak ili to možemo saznati iz NS BIH koliko je do sada FK Sarajevo uplatilo novca zbog izgreda navijača( bakljade itd).Klub ne može da vodi ulica,gospodo imali ste mogučnost da postanete vlasnici svog "voljenog kluba" međutim nije bilo raspoloženih.Drugi da daje novac, a vi sa njim da upravlajte to ne može.Zašto ne tražite odgovore na pitanja ko je napravio ogroman dug u FK Sarajevo proteklih godina.