Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala za parolu, OPROSTA I ZABORAVA NEMA.
respect tuzlaci za ovu parolu svaka cast, a sto se tice slobode zao mi je da je ostalo samo ime od kluba koje je i u bivsoj jugoslaviji drzalo rang steta. Nadam se boljem za slobodu jer je to ipak ime. Volim te zeljo!
Svi drugi tebe samo koriste! Svi oni samo dolaze i prolaze, ali ostajemo TI i JA! Svi oni nisu ni tebi ni meni do koljena! Svi oni, ta učmala gospoda u kravatama, iza bezlične šminke i jeftini kravata, nikada shvatiti neće da: U svakom slučaju te volim! Fukare Tuzla
Izgleda da dolazi vrijeme da se oprostimo od FK Sloboda kao sto smo se oprostili i od KK Sloboda Dita, zalosno ali tako je. Mediokriteti vode grad i sportske kolektive, paraziti, imbecili i profiteri, ne vidi se izlaz. Teska vremena, prijatelju moj, djavo ih odnio... teska vremena, prijatelju moj, nisam prebolio... @Torpedista - hvala ti, care, skokni 25. maja u Tz, ja sam juce bio u Sarajevu.
katastrofalna igra domaćina, totalno demoralisan tim , momci Rudara ostavili srce na terenu. Navijačima svaka čast!
Respect Tuzlaci! Never Forget 25.05 Tuzlaska Kapija
Respect Tuzlo!
Fin gest Fukara.
ASF8UHBDC
Ovi na 24 posto očito misle da se dovijeka može živjeti od parola. Smiješno i jadno.
ej moja sloboda, pravi ste mediokriteti, sad gubite na Tusnju redovno, a nekada ste znali u cijeloj sezoni imati ucinak na Tusnju 15 0 0. Dabogda vi meni ispali u nizi rang, da se opametite