Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska simonu savez napolje
BLOKIRAT ZGRADU SAVEZA DOK ČETO NE POTPIŠE OSTAVKU!
SAVEZ NAPOLJE
Koji smo mi indijanci nemoze nista naprvti ko normali ljudi!? Bosnje su sami sebi krivi sto smo pustoli da puisju ponama saka jada u Bosni i Hercegovini!? Svi vicu hara a Allhu Rabi savko sebi grabi!?
čovjek je u pravu
divovi!?
Isto ovo sto radi Borac su radili i sarajevski i hercegovacki klubovi onda kada su mogli. Navijaci i simpatizeri klubova iz cijele BiH trebaju da se ujedine i da odu pred savez jer ocekivati od uprava klubova da ce nesto po tom pitanju rijesiti je uzaludno.
Rožman nije niti ce biti poput mourinha. NAJSELJČAKSTIJI NAVIJAČI SJETITE SE ŠIROKOG. SAMO DA NE BI NAVIJAČI TRAŽILI OSTAVKE NAPRAVILI SU OVAJ SKANDAL. DERI SISICE
Kad se branio go rukama nikom ništa, golovi poništavani protivniku zbog ofsajda iako štoper Sarajeva daje loptu napadaču protivničke ekipe, kad čisti penali nisu svirani protiv Sarajeva tad je sve bilo ok, tad se i Gigović ispraćao aplauzom. Sad kad evropa izmiče kao kradu nas, u to kolo ste gospodo pristali da uđete. Šta sad hoćete!?
nisu mogli podnjeti poraz
podnijeti*
FK Sarajevo nekada veliki klub u velikoj drzava. Danas losa uprava, nesposobni sportski direktor, los trener i jos losiji igraci. Ovo je sve realno. Budite malo realni, a ne ovolike frustracije, svi su krivi. Malo morgen.
Ovo je trebalo još u Banjaluci napravit. Sad bi klub trebao zabranit svim uposlenicima učeće u radu saveza, adminisracija, doktor, fizioterapeuti i ostali
kad si nesposoban onda ces glumiti majmuna samo da odvratis paznju od realne slike jada i cemera u klubu
Sve je to isto svi klubovi su tu negdje.Kada se svira nesto nepostojece u korist,Sarajeva,Borca,itd.tad se suti.Zasto tada niko ne kaze na press sudija je svirao nepostojece nesto u nasu korist,to nam ne treba.Ako tada necete komentaristi nemojte ni onda kad te sudija osteti.To najvise boli,sve je to isto ne moze nam ni biti bolji nogomet jer nismo realni i objektivni.
Chetnichki savez napolje... Vico tri jorgana pojeo dok preselio , i dajdža isto
https://m.youtube.com/watch?v=km9_3UEQ0Pg
Protiv Borca je tesko igrati suđenje je katastrofa . Sarajevo je zadnja tri kola osteceno .Zvijezda gol iz osajda, fantomski penal protiv Igmana i sinoc debakl protiv Borca. Moraju Uefu obavijestiti ali sa jos klubova Sad drugi dio Rozman je katastrofa ne moze nikog pobijediti i sinoc je iskoristio situaciju prije svega Ibricic.da sacuva sebe i Rozmana.
Ajde, a čist penal za Zvijezdu na koji minut prije tog gola?