Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ni u Alan Fordu nema
Jači od Alana😂😂😂😂😂
Vezni igraci tatini sinovi tipa Juraldzije su potpuni promasaj...dira loptu s nista sa njom konkretno ne napravi...Vrancic je Maradona za Juraldziju.
Hahaha.Ja alibija...Nikad gore Sarajevo.Kakvi samo amateri igraju,to je nevjerovatno..
A kad trener ne nauci igrače da ne griješe dobije otkaz. Tako to hoda
Odmah otjerati i trenera i Ibricica a dovesti Musenica i Dzemu Smjecanina da ovim primadonama hebu sve po spisku. Drugacije ne moze. Jel stave 10 hiljada naraka u dzep, umisle da su zvijezde.
KO IMA VISE LOPTU, MORA DA POBIJEDI GOSPODINE ROZMAN.
Mene samo brine to sto Peneranda nije izmjenjen na poluvremenu definitivno najveci peljator lopte, tefericki igrac i zapetljanko igre sarajeva. Porazi se desavaju i sastavni su dio fudbala nije sarajevo imalo srece danas nimalo ali se na pojedinacne performanse moze i mora uticati
ovo još nisam čuo hahahaha
Navijac sam Sarajeva od malih nogu katastrofa od tima nidze igre nista a ma bas sta je to sramota
Hoces reci Sarajevo igralo nikad gore sta si pripremo imo si vremena sta je sad
Ne kaki pokri se
Nisi ni za Domžale
strucnjaka i govana
Qurtzu jedan slovenački, ti imaš drskosti reći takvu glupost?!?!? Odlazi, bježi u onu svoju tvornicu pelena, majmune retardirani!!! I povedi ono žuto gownno Ibricića!!!
Otjerajte Ibricica podhitno nestrucnjak totalni za ovo sto radi,dok je njega nema napretka jedino mozemo u drugoj ligi zaigrat,skijasa rozmana vratite u Celje odakle je i dosao levat,a Eldine Jeleskovicu bolje bi moj rahmetli dedo spremio ekipu nego ti,kar*o DiF-ovska
Ko nam dovodi igrace koji nisu ni za zone. Definitivno je ono sto dosada nisam htio vjerovati. Pare se peru kroz klub. Navijaci trebaju napisati tuzilastvu i Sipi pismo i zatraziti od njih kontrolu poslovanja kluba.
Prosvijetli nas, Jeremija! :D :D :D
Čim je kladionica generalni sponzor jedne lige, tu više nema poštenog fudbala, gotovo je!