Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po fudbalskoj filozofiji i tradiciji, Mourinho i Manchester nemaju nikakve veze, pa su zato i rezultati ovakvi kakvi jesu. Najveća greška je njegov dolazak u MU, sve ostalo je logičan slijed događaja. Cijenim ga kao trenera, ali nije on za MU, niti MU za njega.
@WillyWonka velike greske su svi treneri posle SAFa, al eto Mou je trenutno tu vidjet ce mo ga slijedece sezone, il boss il hadzija
S jedne strane tacno, a s druge strane ne treba tu jos puno. Tesko se moze Manchester United pobjediti. Jos samo im treba jedan napadac i da Rashord i Lindgard potpuno prorade. Mislim da ce se sljedece godine boriti za prvaka. Treba Mourinho-u dati vremena, i Fergusson je bio taraba prve tri godine u Unitedu.
@vrhovni miš djesssssija treba pordat lik je tu samo zbog kvote eng.igraca los je to kvalitet za UTD
Roy Keane-slazem se sa tobom
mourinho je najveca prevara u fudbalu..uz paula "vise frizura nego golova i asista" pogbu
Nažalost Manchester United nikada neće biti ona sjajna ekipa kao pod vodstvom Sir Alexa Fergusona. Takav stručnjak se rijetko rađa.