Arsenal
0

Rosicky se vraća protiv Evertona, Fabregas ne

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Nadolazeći vikend u engleskom Premiershipu ponudit će oglede 21. kola. U subotu će na teren, između ostalih, ekipe Arsenala i Evertona, a tu je utakmicu najavio trener "topnika" Arsene Wenger.

Francuski stručnjak je istakao da će u utakmici računati na usluge češkog veznjaka Tomaša Rosickog, 29-godišnjaka koji je nedavno produžio vjernost klubu. Ipak, iako njihov oporavak ide dobro, ne treba očekivati da će na travnjak istrčati Cesc Fabgregas (zadnja loža), Nicklas Bendtner (prepona) and Gael Clichy (leđa).

"Ekipa će biti ista kakva je trebala biti u odgođenoj utakmici protiv Boltona, uz iznimku Tomaša Rosickog. Vjerujemo da će se vratiti na ovoj utakmici nakon što je propustio ogled s West Hamom zbog povrede prepona. U potpunosti je spreman i jedini je na čiji povratak u ovoj utakmici računam", otkriva Wenger i dodaje:

"Fabregas bi trebao biti spreman za susret protiv Boltona (17. januara), a Gael Clichy je još daleko od povratka. O Bendtneru ćemo odluku donijeti nakon novih pretraga. Ipak, nisam siguran kada ga valja ponovno očekivati u igri."