Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no comment rezultat sve govori
Manchester is RED! 34 years Shitty, 34 years ... CHELSKI JE KLUB BEZ HISTORIJE, PLASTIKA.
@tare Owen nije igrao na ovoj utakmici
nisam neki man utd fan ali drago mi je sto je odvratni Mancini spusio
tko zna, da li je igrao michael owen ovu utakmicu???
Jedno pitanje za one koji mrze United.Pa jel sudijsko vrijeme postoji samo da bi United dao go?Ko je ovim papcima kriv sto to oni ne znaju.Kad cete to jednom shvatiti?Umjesto da odate priznanje timu koji UVIJEK igra do posljednje sekunde vi se zalite!Eto vam pa navijajte za te plasticne klubove kao sto su City,Chelsea.
Majku mu jest ovaj United shugav, mi posteno i lijepo igramo i opet ne bjezimo im dosta u prvenstvu. Doista su sugavi. Da nema sudijskog vremena, eh Mancester United bio bi negdje oko sredine tablice...
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović kažnjen je sa nevjerovatne četiri utakmice neigranja za Zmajeve zbog crvenog kartona zarađenog u susretu sa Portugalom u Zenici.
Mogu \"Gradjani\" kupiti 11 Messija ... Man Utd je Man Utd ... i veceras su dokazali ko je gazda engleskog fudbala ... Jos malo se potruditi u prvenstvu i osvojiti 4tu uzastopnu titulu. To nije jos nikome uspjelo ... Glory glory Man Utd ... :))) Come on Devilssss :))
http://www.facebook.com/pages/Cikcanga/270695081537?ref=ts Mrzitelji manchestera pridruzite se
Sretnici pravi klošarski club
savrsena demonstracija inteligentnog fudbala od starne Uniteda, igranje hladne glave u takvoj atmosferi je skoro nemoguce, ali strpljivo gradjenje napada dalo je odlican rezultat, na kraju sjajna utakmica i zasluzen prolazak Uniteda i ispravljena nepravda iz prvog duela...