United remizirao s Chelseajem
0
Rooney: Ovaj bod može biti ključan
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dočekali smo da se CFC bori za LP... sve zahvaljujući sljedećem: – kretenskim transferima u doba Acielottija (50m funti za Torresa!), – šugavoj igri Torresa koji se „nije snašao“, a ustvari je svako pametan znao da će ovaj igrač biti promašaj kao Ševčenko, pogotovo za one pare – AVB je loš trener. Ne zbog ovih 3:3, već zbog 1:1 protiv Swansea i njima sličnih. – Etabliranih zvijezda (Drogba & co.) koji misle da su veće od kluba. Dir Alex Ferguson je takve kopačkom u glavu gađao! Jesu ti ljudi legende kluba, ali neka idu u penziju negdje drugo.
\"Nisam dobro vidio situaciju kod drugog penala, ali srećom po nas sudija ga je dosudio.Kaže Rooney. Sami izvucite zaključak!
GGMU Glory Glory Manch.Utd
bem li vam mamu unitedsku...ne znate pobjedit bez penala...kako bih volio da hoce fergusona avion udarit
2 utakmice mancesteru 4 penala se svira nemoguce
KAZE NOVINAR: \"dok je menadžer nogometaša Chelseaja Andre Villas-Boas za PORAZ okrivio sudiju.\" A REZULTAT NERIJEŠEN
ovo kao u španiji, jest da tamo malo više za barsu i mesija ali slično je...
Hvala sudija svaka utakmica naguzove Penali za M . U . -- dokleee eee.
nemoze vise manchester sa velikim Chelsea-em
....Danas se vidjelo ko zna igrati nogomet a ko zna simulirati i sutati penale hahhahahhahha....Igrac utakmice Wayne Rooney buhahahhahaha ode nogomet u p.m. @Realno trebao je svirati penale dok Manchester ne povede pahahahahha....mene bi bilo bar malo stid xD xD Chelsea4ever
Realno trebao je biti i treci penal na kraju utakmice. A penal na pocetku koji nije dosudjen nad Welbeckom je sramota. Bravo United, kakav povratak.
clanak u cnn sport journalu kaze....Man Utd najpriviligovaniji fudbalski klub na svijetu, sve sto se drugima NE svira, ovoj ekipi se svira! ekipa koja je najvise kriticnih utakmica pobjedila zahvaljujuci spornim faulovima i penalima! ekipa koja po prosjekuu utakmici ima vise spornih faulova nego suparnik!
izvucem ti staru, sta je bilo u prvom poluvremenu nad welbeckom? to nije prekrsaj? nije crveni? gledajte utakmicu pa komentarisite, a ne pogledate na live score bilo 3:3; 2 penala i odmah nepravda.
Na jednom mjestu pratite rezltate uzivo, gledajte fudbalske i kosarkaske utakmice uzivo, za kladionicare je tu i tip dana te uzivo pracenje padova kvota na svim kladionicam. Plus sve bitne sportske novosti iz regiona (SR,BIH i HR) www.uzivo-prenosi.blogspot.com
Tacno je vise smjesna i zalosna engleska liga postala.Koliko je samo providno da pojedini arbitri naginju Man. Unitedu,pa ovo je tuga i zalost i toliko smijesno da se grohotom smijem HAHAHAHAHAHHAHAHA :))))