Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prava igracina objasni bosnjama gdje igra Edin,tacnije u ekipi u kojoj svaki igrac igra za sebe i ako ne da gol nema ga narednih 5 tekmi.Ja propustim dva termina i los sam pravo a ne Edin jos se isfrustrira njihovim natezanjem uokolo a centar sutevi Navasa i Clisija za ne povjerovati
Kakav ba City,oni su za United treci razred
Niti sam navijač MU niti MC,utakmicu sam gledao koliko mi je stream dozvoljavao u nadi da cu vidjeti Dzekija koji minut na terenu sto se na zalost nije desilo,medjutim moram komentarisati cinjenicu da junajted jee bolje igrao ali golove koje su postigli(cak mislim dva iz offside-a) su premazani svakakvim dodatcima.
Matin 100% offside, Fellainijev je tesko bilo za zapaziti, ali brate Kompanijev crveni je i slijepac vidio.
Onaj Yaya jedva hoda.
Kod Uniteda se tek nazire formacija, što je po mom mišljenju trebalo već prije koji mjesec da se zna...a još uvijek se ne zna koji igrač će na koju poziciju, tako da nit je uigrana formacija nit su igrači se prilagodili pozicijama...ove sezone, treće mjesto je tu, možda i drugo, ali i iduća će vjerujem biti kopija ove..