Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve hlacice, valjda sorc
\"darivao hlačice\" inace da prevedem raji jer slucajno imam neki rijecnik kraj sebe, to bi trebalo znaciti:\"poklonio pantole\" sa rijecnikom u ruci sjedim za compom i citam ovaj portal, a nalazim se u sarajevu. gorka je sudbina!
male pantole,farmerke sta li ? cuj HLACICE,oooj rano moja nepismena
Fazon je sto mi u BiH nemamo sportske agencije, pa moramo (nasi portali) uzimati (placati) vijesti sa hrvatske sportske agencije (Totalsport).. E sad, oni pisu na hrvatskom, ali ne vidim razloga da ovi nasi novinarcici ne preprave neke rijeci koje nisu bosanske.. A onda se opet sjetim da su u BiH priznata tri jezika, ali ako koristis jedan, moras ga uvijek koristiti.. :D Tako da bih preporucio redakciji da, ili zaposle sve Hrvate da pisu vijesti (+ Totalsport), ili da prepravljaju rijeci sa Totalsporta.. :D
.ebo majku pa sta je ovo ljudi moji.Sinoc gledam onaj magazin nakon tekme i meni stid i njih (voditelja) a i samog sebe sto ih gledam, pa onda onaj komentator na tekmi Litva - Liht pa na kraju evo i ovaj klix sa svakim clankom ti nabije pritisak u tacku, pa isto da ih sa ulice kupe pa u redakciju.Tacno da nema komentara i postene zaebancije ne bi ni provirio na ovaj portal.
pa J.ebale vam hlačice tazbinu,prestanite pricati tako i prestanite kopirati textove sa hrvatskih portala...bolesni ste ba,ponižavate nas !!!! U SARAJEVU SAM,OVO SE NEKAD ZVALO SARAJEVO-X !!! HAAAAAAAAAAALO SARAJEVO,NE ZAGREB,SPLIT IL SLICNO,ok ???
Hlačice? To bi bilo kao šorc na našem?
Trebao je mozda ovome novinaru pokloniti nesto iz \"hlaćica\" ne bil se opismenio.
hlacice hahaha i darivao hahaha
Mogli ste samo kopirati tekst sa nekog hrvatskog profila, svaka cast sve ste gori i gori, ne mogu vise ni clanak procitati na bosanskom jeziku kod vas.
HAHHAH kliksovci nobovi