Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi, Ronaldo i ostali fudbaleri uplacuju milione svake godine drzavi. Zasto bi im bilo u interesu zatvoriti takve osobe ili ih natjerati da idu igrati u drugu zemlju? Ovo jedino da uplase istale igrace od slicnih eksibicija
Pamteno bgm
Ne sikiraj se cika Perez ce to zavrsiti😉
sEkiraj to si mislio jel de :))
PLATIT CE BAKE KAUCIJU
Koliko li Čović duguje? Taj bi izašao iz zatvora kad budu lebdeća auta. da je pravde.
Cristiano Ronaldo nikada nije osuđen niti je podignuta optužnica protiv njega, ipak on je u javnosti od strane medija predstavljen kao veći kriminalac nego "svetac" iz Katalonije, koji je pravosnažno osuđen za utaju poreza i koji treba da bude u zatvoru. Ovo je medijska manipulacija, koja ima u svrhu da skrene paznju javnosti sa pravih problema i pravih kriminalaca koji su osuđeni za utaju poreza i koji neće krivično odgovarati.
cim malog klempu za nesta osude odmah i za njega izmisle neku laz ,nije prvi put da se ovo desava smijesni ste i pateticni mozete se samo sageti ;)
ako moze Mesi ,mogu i ja....Kristinina parola...
Halo Messici...ovo se znalo...cim je Messi nesto zatajio...da saperu ljagu sa njega..hajde i Ronalda cemo prozvati...manite se gluposti...covjek je lijepo uslikao svoju poreznu karticu i svima objasnio da je cist kao suza... Navijacima Messija na aparatima...
Evo vam sad vaš Ronaldo poštenjačina i dobročinitelj, humanitarista. On je čisti prevarant i lopov, kako u fudbalu tako i privatno.
Tolike novce zaraduju i gledaju kako da izbjegnu placanje poreza..mamu im napatrljim...zabolje me donje jer se zove Mesi ili Ronaldo.
Od kada su na noge stali, trenirali su kao konji do postignu ono sto su sada..genijalci i jedan i drugi, trenirali su i dan i noc da izadju iz bijede i ostvare svoje snove..i kada su postigli ono o cemu su sanjali, kada su se odrekli pola zivota radi treninga i utakmica trebaju davati pare lopovima?
@robertprosinecki OMG...i ti fakat kopiras to kao tvoj odgovor? Kao treba d ami bude zao sto su eto trenirali cjeli zivot? I kao sta? Da ne placaju uopste porez, po tvom?Izvini ali moram ti reci da si bilmez. Ne poredim nasu drzavu jer sa njom nema poredjenja, ali u tim drzavam gdje oni igraju administracija nije kao nasa. Tamo se popravlja infrastruktura, ulice, obnavljaju skole, bolnice etc..Otidji negdje, dobaci dalje od Breze pa mozda i skotash koliko je tvoj komentar glup...;)
Previse para zaradzivaju prije bili bolji igraca nisu jedan dijo zardali ko Messi Ronaldo, Neymar itd. Kladinocie Adidas Nika Under Armour Tv prava on su krivi za ovile Milijoske ugovere, jabi uzmi njima 30% od plate sirmasnoj dijeci svi misle sa ce zivijet 1000 godina.
Jao Klix-e ko express ste poceli slagere objavljivati... U najgorem slucaju,kao Messi ce proci...