Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuti mama i plaćaj djetetov porez da ga opet ne hapse
@Burbon , Na cemu je ova? Da ima imalo pradve sada bi imao 2-3 zlatne lopte manje kao i barem 2 titule LP koje je Real osvojio nevidjenim kradjama.
Da mu nije bilo Pereza nebi ni do 3 dogurao.
Koja idiotkinja.
Ne bi bila mafija da daje Ronaldu sve zivo
šta te briga, mama, rodila si i odgojila sina kao malo koja.
....eto propašće zbog neosvojene zlatne lopte,samo što nije za sadake.
Nije mi jesno otkud ove godine na spisku.
Ibrahimovic je rame uz rame Messi-u i Ronaldu, u nekim aspektima i iznad, a nikad nije osvojio ovaj trofej. Nije Zlatan samo ovo sto pokazuje danas u LA Galaxy ili u Man.Utd.-u, iako blista sa 38 god. Neko je na YouTube objavio video, kratak presjek kroz karijeru Ibrahimovica, za 2 dana vise od 700 komentara. Pogledajte, 15-ak je min.: ' I am Zlatan, movie'. A uradio je na promociji fudbala koliko i sam Pele. Sta vrijedi kad u FIFA-i (Blatter) ne znaju da izgovore prezime 'Ibrahimovic'.
pa tvoj sin najmanje tri nije trebao dobiti.
Sad će pogotovo kad ih je ovako naružila. Ako ga ne izaberu da može da kaže da je zbog toga. Lično preferiram Ronalda u odnosu na Messija, mada su obojica više dodijali.
nista novo
da nije fife kakve bi ti zube imala??
👍
Gledaj glupace
Ovi Portugalci su glupi zbunjeni hoces date mafija pojede.🙈🙈