Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
COVJEK ZNA DA BENITEZ NIJE NIKAKAV TRENER,A TO SE VIDJELO NA UTAKMICI...ONAKO DA IH PSRAMOTE NISAM MOGAO NI ZAMISLITI...NISU MI DRAGI NI REAL NI UEFALONA,ALI REAL JA KURKO ZA BARCU...TRENER NULA...UNISTIO NAPOLI..MSM UNISTO SVE I JEDAN KLUB KOJI JE TRENIRAO
nije do Beniteza, pa barca ih je trpala i po 5:0 dok ih je Murinjo vodio. uzivao sam dok su ih prčili
al toliko godina ga silno zeljeli kmeeee nemos bola od govana pitu napravit
Najbolje za navijače Reala da obojicu nogiraju. CR od kako je u Realu tankosava s titulama, nikad gore u istoriji Reala. Jedna titula, jedna CL i par kupova u šest i kusur godina. Barca za to vrijeme xy, valja to izbrojat. Real posto privatni klub CR za nabijanje njegove statistike. Ove godine grohno, u 12 utakmica 8 golova. Od toga u jednoj 5 a u 8 utakmica nije dao gola. Sad nabija statistiku Realu u broju udaraca na gol.
A otjerali Ancelotija jer nije osvojio dvije lige prvaka zaredom hehe
Ovo na transfer listu odmah i na klupu do prodaje,mrs mater ti ufuranu ko si ti molim te da seres klubu svome pa tbjrb
Nije do Rafe nego do ovog Peškira
Kao navijac Barce zelim da Ronaldo ostane u Realu dozivotno jer je on garancija da ce Barcelona nastaviti da dominira i uzima trofeje lopatom. Taj momak je igrac za utakmice protiv Levante-a, Elchea i slicnih "velikana".
Bravo za komentar u većim utakmicama čovjek nestane
Kako ce ovo biti najbolji igrac svijeta ikad? Mislim ako je ovo uopste istina. Traziti krivce u nekom drugom, a nije pas sastavio protiv Barce kako treba, je malo prepotentno. Messi je sinko za tebe doktor bio i ostao, kako na terenu tako i van njega. Cvrsto ostao na zemlji uvijek. Bez kojekakvih fešn revija. Ti si obicni marketinski produkt, najbolji ikad je LM. Cinjenica!
Potpisujem
Benitez je dobar trener i to je dokazao do sada x puta! Samo isto kao sto nije svaki igrac za svaku ekipu, tako isto nije ni svaki trener za svaki klub! Benitez nije za Reala. Jednostavno se ne slaze njegov "borbeni" stil igre sa onim manekenima, kojima je odgovarao "maneken" Ancelotti i tu su sami krivi sto su ga sutnuli! Isti slucaj je bio sa Mourinhom i njegovom defanzivnom taktikom, koji sa ekipom Reala, u kojoj i stoperi nastupaju kao napadaci, nije mogao nista da osvoji!
Nasli se internetski strucnjaci da seru o Benitezu, covjeku sto je harao u spanskoj lizi sa Valencijom i sa istim timom osvojio UEFA, sto je ostvajao evropske kupove sa Liverpolom i sada je Benitez karina i nikakav trener jer im je Barsa sa Suarezom i Neimarom uvalila 4 gola. A sta ste vi osvajali gospodo ??
Mi nismo osvajali nista, jer nismo treneri. To ne znaci da smo debili koji ne vide ocigledne stvari kada je rijec o trenerskoj kvaliteti. S prvim dijelom se slazem. Rafa je nekada valjao. Sada, ili je ostario ili su ljudi skroz skuzili njegove taktike.
Rafa je dobar ovi šminkeri se žale
Da ovaj rafa nije izetbegović....mislim,šta bilo da dodirne, ode u minus.
hajde ronaldo u chelsea
Vrati se u Manchester tamo te poštuju ko boga, sjećam se kad im je dao gol samo što nije zaplakao. Vrati se kući gdje si bio najsretniji i ti i navijači.
Stoji da Benitez kumovo lošoj igri Reala ali nije ni Ronaldovo maslo za ramazana. Koliko se sjećam imao je on svoje prilike na posljednjoj utakmici. Pored toga nije čak ni najbolji strelac primere. Koliko god bio trener odgovoran, odgovorni su i igrači. Novac nije uvijek sve i ne može kupiti sve. Nikada ne bih dozvoli ucjene tipa ili on ili ja, baš bih volio vidjeti Ronalda i njegov kvalitet u premiership-u, gdje nema ni izbliza asistenata kao u Realu.
paša,ronaldo je igrao u engleskoj ako nisi upucen i to je igrao jedno 3x bolje od igara u Realu. Sam je uz donekle Runija donosi titule Unitedu,ako mi ne vjerujes guglaj malo. Podsjeti se i gola u Rimu kad je s 12 metara dao gol glavom i skocio jedno "3 metra".
najbolje idite oba.....
tako ce i biti! jedan odmah, drugi na kraju sezone...
Hoće Ronaldo opet šamar da popije od Pereza