Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledati Maradonu, njega pa onda Ronaldinha je bilo neprocjenjivo. Danas su fudbaleri spremniji, mnogo profesionalniji i mora se priznati i dosadni. Pomenuta trojka uvijek igrala sa osmijehom, na gol vise i publika je imala u cemu uzivati.
Joj sto ne mogu ovih nostalgicara, danas se ocigledno igra brzi, bolji, atraktivniji fudbal. Ako mislis da nije tako pogledaj zadnju sezonu lige prvaka, i ne samo zadnja nego zadnjih 10 sezona kako se igralo. Ovo sto su napravili Messi i C.Ronaldo dugo ce proci da ih neko nadmasi. I prestanite stim suludim usporedjivanjem cijena, danas su tv prava i marketing mnogo napredniji nego onda 😀
Nostalgija je ćudo, čudo su i pare koje utiču na nogomet, za 10 godina ćemo se pitati da je još jedan Ronaldo i Messi koji će bukvalno dan za danom rušiti rekorde i postavljati nove, tada će nas opaliti nostalgija za trenutnim danima itd itd..
Kakav je on stroj bio, uživanje je bilo gledati ga.
najbolja 9ka svih vremena
Ovo je članak za standardne prdibabe kad se objavi cijena nekog fudbalera... Odmah idu komentari "fudbal je otišao u kur*c", "pa koliko bi onda Zidane vrijedio, milijardu", "kako može on vrijediti 200, a Ronaldinho plaćen 15" izvolte, uživajte u članku :D
Dzabe vam i Messi i Cristina jedan je Luís Nazário de Lima
Ne moze 27 miliona eura prije 22 godine vrijediti 400+ miliona danas, nema sanse. Prije da odbacite jednu nulu, 40 miliona eura je logicnije.
Fino odete na inflationtool.com i unesete 27 mil u 1997. Danas vrijede 39 miliona, blizu sam bio.
Ronaldo i Ronaldinho su romantika, ovo danas je sustinski smece, ljudski roboti koji su programirani za treninge i utakmice.. Kad jedan Ronaldo sa viskom kila pobaca pola protivnicke odbrane, ili kad jedan Ronaldinho pravo iz nocnog kluba dodje na utakmicu i show napravi, to je car..
Kakva je to inflacija da vrijednost od 27 za 20 godina bude 433? Mozda u Zimbabveu, za Europu ne vjerujem.
Za mene najbolji igrac svih vremena. C.Ronaldo i Mesii jesu fenomenalni, sto se uspjeha tice ostvarili su najvise. Ali ono sto je ovaj covjek radio na terenu, sa kakvom lakocom je bukvalno ismijavao sve protivnike.
Debeli Ronaldo najbolji ikad
@JacquesDerrida dzeeko je bolji
Amra je najbolja
Transfer bookira danas bi vrijedio vreću zlata
@PoganiSDApapci jebotte on u pakaš ako ti na ovu temu pada njegova ružna glava
Opsesija je bolest