Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zlatna lopta nije najvažnija u karijeri nogometaša. Da, važna je mnogim igračima, ali to je samo pojedinačni trofej. Bilo bi je lijepo osvojiti, ali nije kraj svijeta i ako se to ne desi. Osim toga, ima dosta velikih igrača koji su je zaslužili, ali je nikada nisu dobili" Koliko se lik promijenio, nekad je bio arogantni kreten i antipatican samo tako al ajd, nikad nije kasno da postanes bolji, svaka cast. A i igra mu je mnogo jaca.
NIje Raul nikad osvojio...
Najvažnije je da primaš platu, ali evo kasni majku joj......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vala nisi mor'o pominjat glava me zaboli aVtomatski
Mene ne popušta. Ovo je slično kao jedan momak, govori mu neki tamo kao nabij se na ku.rac, kaže on...ne moram se ja nabijati, već sam na njemu, ne silazim... ma kriza žešća.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naj važnija je da se čovjek napuca ćevapa sa lukom i jogurtom
Mozete ga pljuvati ali je Cristiano Ronaldo trenutno najbolji fudbaler na svijetu. Covjek je vec 10 godina od 2003 do 2013 konstantno u top formi. Nikako nije padao u formi. Covjek koji moze rijesiti svaki mec svojim individualnim kvalitetama. Messi npr. u Argentini se vidi koliko ne dolazi do izrazaja. Kada imas Iniestu i Xavija iza sebe da ti proguraju loptu onda bi tu i Dzeko uvalio 100 golova u sezoni. Ronaldo, ima sve, brzinu, tehniku, snagu, timski rad, odlucnost, mentalno je jak, sjajan individualno, slobodanjaci, penali, i tu nema dileme. Real ga je platio 95 miliona eura 2009 godine, i u potpunosti se do sada isplatio kroz marketing, ulaznice, prodaju dresova, a pogotovo sto je broj 2 iza Raula po broju postignutih golova u Realu. Real je imao i Zinedina Zidana, Figa, Puskasa, Di Stefana, Butragenja, ali stvarno Ronaldo se istice. Treba biti realan pa priznati. Ne volim ni Real ni Barcelonu ni Atletico Madrid, uopste ne volim Primeru ligu, ali treba biti objektivan.
Volis li Galatasaray?
@Bryant 24 samo FK Sarajevo i Juventus
PRIKAŽI ODGOVORE (2)