Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema penala nema ni golovas, var in Ronaldo loš hahaha
LIONEL ANDRES MESSI !!!
Klixova matematika: 26-5=28
asistencije?
Eeee,kad bi i on i Perez mogli vratit film,ne bi se tako lako rastali.Pare presudile,rijetki su igraci kao Totti i Gerard,a to sto je Real izgubio para ove sezone ispadanjem,mogao mu je komotno dati na platu.
Glupost, što se tiče statistike jeste najlošija sezona u 10 posljednjih. Čovjek je tek došao u Italiju, igra u klubu gdje trener forsira odbranu kada se povede i on tu ne može ništa raditi Kad se pola ekipa povuče sa svojih stvarnih pozicija. Opet na kraju svega osvojio Ligu, Super Kup i MVP Italije, nije sezona ni za baciti toliko.
Godine, Italijani se bolje brane, Juventus slabiji tim od Reala, rano ispadanje iz Lige šampiona. Uz to Juventus je rano osvojio Seriju A, tako da se nije imalo na kraju sezone za šta igrati. Kad se sve sabere i oduzme to mu optprilike dodje na 28 golova.
ronaldova najlosija sezona vrijedi kao dvadeset sezona solidnih fudbalera...ako cemo tu vrijednost u parama obracunati...ali sto bi reko tegletlija nije sve u parama...