Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo uredu, ali morate ljudi znati da je ronaldo ove sezone dao čak četiri gola iz penala, a Messi nije dao nijedan... ipak Leo je Leo...
ebace mu MESSI \"nenu\" cigansku portugalsku
ovo je iz 2u1...dojava,provjereno
Bit ce ludnica ovaj El Clasico....puno se novinari fokusiraju na njih dvojicu(s razlogom doduse)....al ovo bi mogao rijesiti ili Iniesta ili Ozil. Nek pobijedi bolji ali nek bude spektakl!
ima se druze jos nesto reci, glup si i organicen ko balkon
Arsenal dominira!
HRT 2 ce vjerovatno prenositi. bar su uvjek do sad a prenosili, a nerjetko su znali prenosti i italijanske derbije inter milan i inter juventus i milan juventus
dva razlicita tipa igraca,raclika u gradji,stilu igre, poziciji,al isto opasni
DA SE PONOVI I NE ZABORAVI ......2:6
nebitno ko je dao 30 a ko 20 golova....ocjenimo sve karakteristike jednog igraca i uzmimo na kraju prosjecnu ocjenu. Mislim da je Ronaldo puno kompletnije. Treba uzet u obzir i visinu,skok igru,jacinu,snagu, sut iz vece udaljenosti....a u tim segmentima Messi ne samo da je slabiji od Ronalda..vec i od mnogo drugih evropskih i svjetskih nogometasa... hebiga necemo gledati samo dribling i sut sa 10m kao sto to Messi vecinom radi, i naravno predobar je u tome, ali to nije dovoljno da bi bio najbolji igrac na svijetu...ima tu dosta drugih stvari, neke sam naveo na pocetku!!
Dobro je pocelo, \"...Tako su proteklog vikenda i Ronaldo i Messi zabili po tri gola, \" a onda, \"Uz dva postignuta gola Messi je protiv Almerije upisao i dvije asistencije,\" Pocinjem sumnjati da Sarajevo x ovo namjerno radi..
Sve je to uredu , ovako : Ronaldo je fizicki jaci , Ima odlican sut i lijevom i desnom nogom dok to nije slucaj kod messija , skok igra Ronaldo je bolji , Brzi je od Messija , Fizicki jaci od messija , bolji sut , slobodnjaci , Messi ima bolji dribling ali uzimajuci u obzir jedan po jedan segment igre svako normalan ce shvatiti da je Ronaldo kompletniji igrac od MEssija ... ali kapa dole obojici ^^
Za nijansu efikasniji? Takodjer, ima jednu ipo nogu upotrebliviju od Messija :D
Pogledajte ucinak Messija i ronalde u utakmicama lige,kupa i LP ove sezone : Messi : 15 utakmica 21 gol Ronaldo :18 utakmica 16 golova Vise nista nije potrebno reci..
Opet ove gluposti oko komparzije, je li bolji ovaj od onog. Obojica imaju svoje kvalitete, i to tako treba gledati. Sto moze ovaj ne moze onaj, sto ne moze ovaj moze onaj itd itd, obojica su klasa za sebe. Jedan fizicki jaci drugi fleksibilniji, a efikasnost obojice je na nivou. Stoga ne vidim potrebu u poredjenju. Samo jos da imamo neku nasu TV da prenosi ovaj mec i bilo bi OK.
@moca novinari sarajevo-x nista i ne kontaju samo copy paste... nasto se svelo novinarstvo danas XD