Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovaj Ronaldo igrao,jos imao kroz cijelu karijeru teske povrede,a uspio je mnogo i ostat ce upamcen ,kao jedan od najboljih. Legenda !
iskreno moj omiljeni fudbaler ovih godina je messi,ali treba stavit ruku na srce pa realno priznati da je Ronaldo najbolji igrac ikada.Definitivno ko ga nije gledo samo idite na yt sve ce vam biti jasno ! takav se igrac nikad opet nece roditi.Posebna prica za sebe je i svaka mu cast za sve sto je napravio u svim klubovima,reprezentaciji itd..imo je jako teske uslove zivota ali bukvalno nije imo hljeba jest nije imo pare da placa treninge bilo sta. sam se proguro u zivotu.Imo povredu nije 3 i po godine igro vrati se na SP i zabije 8 golova to je reci igracina.Svi su drugi odlicni u to nema sumnje ali.. ;)
Messijeva Argentina? Pa kako bola Messi?
nije zanimljivo bez Fenomena !!
Messi ili Cristiano Ronaldo, hm (pitanje za dječicu). The best ever is Ronaldo Luís Nazário de Lima.
Najbolji fudbaler ikad. Rrrrrrrrrrrrooooonaldoooooooo!!!
Najveci svih vremena, fenomeno!