Liga prvaka
20

Ronaldo u finišu poluvremena vratio United u život, Barcelona nemoćna u Kijevu

N. K.
(Foto: EPA-EFE)
Nogometaši Atalante vodili su u Bergamu u utakmice 4. kola Lige prvaka protiv Manchester Uniteda rezultatom 1:0 sve do prve minute sudijske nadoknade, a onda je na scenu stupio Ronaldo i vratio Crvene vragove u život.

Italijanska ekipa je dobro krenula u meč, a u vodstvo je došla već u 12. minuti. Zapata je probio po lijevoj strani i odigrao povratnu loptu za Iličića koji je uz pomoć katastrofalne reakcije De Gee doveo domaće u vodstvo.

Atalanta je imala veći posjed lopte i nakon gola do poluvremena, dok je United imao više opasnih napada. Gosti su do gola došli u prvoj minuti sudijske nadoknade kada je Fernandes asistirao Ronaldu koji rutinski matira golmana za 1:1. Bit će ovo zanimljiva utakmicu i u drugom poluvremenu.

U Kijevu se sastaju Dynamo i Barcelona, a nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka. Obje ekipe imale su nekoliko opasnih napada, Barcelona je dominirala u posjedu, ali mreže se nisu tresle u prvom poluvremenu.

Za razliku od meča u Kijevu, na susret Bayerna i Benfice viđena su čak tri pogotka. Za Bayern su pogađali Lewandowski i Gnabry, dok je nadu Benfici donio Morato golom za 2:1. Vrijedi istaći da Lewandowski u finišu prvog poluvremena nije realizovao penal.

Rezultati na poluvremenu:

Atalanta - Manchester United 1:1 (Iličić 12' - Ronaldo 45+1')

Bayern - Benfica 2:1 (Lewandowski 26', Gnabry 32' - Morato 38')

Dynamo Kiev - Barcelona 0:0

Juventus - Zenit 1:1 (Dybala 11' - Bonucci ag. 26')

Sevilla - Lille 1:1 (Ocampos 15' - David pen. 43')

Villarreal - Young Boys 1:0 (Capoue 36')