Intervju za turski list
0
Ronaldo: Turska će pobijediti Hrvatsku
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak bi se uvukao, ali jok! Džaba ti 5 kila gela na glavi, nahebo si u Zenici pa da si još tol\'ki. Zahebi Hrvatsku, valja tebi nama doć\'. Ajmo Bosno!!!!!
momak je zvijezda u svakom smislu te rijeci,bravo majstore...Nadam se da nece protiv nas nastaviti sjajan golgeterski ucinak..:)
@ crnac sta drugo ocekivati od gastabajtera koji vise-manje nisu nikad u bosni , pola ih nezna ni da prica svoj jezik tako da je pravopis za njih visa matematika
normalno da ce reci da ce proci turska kad igra s 2 turka u realu...da pitate garetha balea ko ce proci rekao bi hrvatska, da pitate nekoga iz man.citya rekao bi bih itd.
Dobrau? Nutrija? hahahahahha! sta ima pravopis od kad se nismo vidjeli ima od osnovne jelde?
Hrvatska i BIH idu daljeeee!!! Pozdrav iz Karlovca
Na EU, ako bude sreće i pameti, idu BiH i HR Pa neka tamo pobjedi bolji :) @ Mostar 93: Pretpostavljam da dolaziš iz 1493, tako zvuči ovo tvoje patetično \"nadanje\"
Dabogda crko svaki bosanski Katolik koji bude navijao za Portugal i svaki bosanski Musliman koji bude navijao za Tursku.
@ blefer - ponjamke se u stau i tebi i tim klocevima kojima se sviđa tvoj post, \'bo te Rona u pakaš i ti njega, pavijanu
Nadamo se moj Ronaldo nadamo se.
@600 fs, Glu.pane, novinar je napisao PONAJBOLJI, razumeš? PO-NAJ-BO-LJI ! Nije rekao najbolji... Prvo ti malo skontaj šta je napisao pa onda komentariši kako neko nema pojma o čemu priča. Novinar ništa nije pogrešio!
utakmicu Hrvatska - Turska i Turska - Hrvatska necu ni gledati :)
Dobit će i Hrvatska i BiH, kome to smeta neka se obije.si na tavanu.
Kako ste vi cudan narod, ko god nesto postigne u zivotu on je ovakav-onakav..pedercina i sve najlosije, zato sto ste ljubomorni !! Ronaldo je nesto sto vi nikada necete biti, psujete ga vrijedjate ga i sto je najgore mislite da to njega zanima.. JADNO.
Gospodin! Ništa više ne treba za njega reći... :)
GDJE SU RVATI STO NAVIJAJU ZA PORTUGAL???? hahahahahahahaaaaaahahahahahahaha AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ahahhahahahahahahahahahahahahahahah
Ma on je ranjen vec samim tim sto u zenici nema veliki ekran u kojem ce se diviti sam sebi i svojoj frizuri mali portugalski pacenik