Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema više ovakvih napadača nažalost.. da ti je merak gledati kad profura kao voz pored dvojice trojice, a Bogami i više njih :) ...o završnici da i ne govorim :) Hvala KRALJU
Hvala ti BOZE sto sam na vrijeme rodjen,pa sam mogao uzivati u njegovim mastorijama,koje danas ne mozemo vidjeti u fudbalu:)))))))
veliki pozdrav kralju fudbala iz bosanskog grada Banja Luke.
GIGANT !!!
veliki pozdrav kralju fudbala iz starog bosanskog grada Mostara.
VALJDA CE NEKI OD MNOGOBROJNIH SINOVA BIT NA TATU
prava je bila PRIVILEGIJA gledati njegove majstorije proteklih godina....KAPA DOLE MAJSTORE
on se zahvaljuje na svemu...pa valjda se mi trebamo njemu zahvaliti na svemu sto je ucinio i sto nam je pruzio priliku da odrastemo uz najljepsi nogomet na svijetu da uzivamo i da se smijemo i placemo uz njega...voljela bih da se oprasta svaki dan jer ce mi mnogo nedostajati njegove igre... smo je jedan FENOMENO...
jedan je nadrogirani
hvala caca tebi sto si pokazao da je moguce da postoje igraci kao sto si ti babo si i mesiju i cronaldu i maradoni i svim ostalim najveci svih vremena!
Bio i osta jedan od najvecih!!!
debeli, debeli, debeli!!! hvala na svemu, najveci si svih vremena.
Nema boljeg covjeka i boljeg fudbalera kojeg sam imao zadovoljstvo gledat kao malac :)
vidi ti rumuna sto dobar rezultat izvukose :D
jedan jedini. najveci.
Gdje se može naručiti jedan trpezarijski sto, ali autentičan, ono baš da je iz stolnog grada?