Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shevchenko, Ibrahimović i Ronaldo su najbolji napadači na EURO-u.
@laki ako je ronaldo najbolji na svijetu, zašto još nijedan trener a ni igrač nije to izjavio ? osim mourinha naravno... ko je sad tu glup ti ili ipak oni
Ja jučer jope kupio Bingo i nadam se da ubodem i riješim se belaja financijskog. Al neće pa neće. Ljudski je nadat se, al život prođe u nadi.
Kakav je to kompleskas. Njemu nije ni do uspjeha kluba, ni reprezentacije. Njemu je samo licni interes u cilju. On i sto se kao trudi za klub i repku, trudi se da bi ga ko izabrao za najboljeg igraca. Da nije izbora za najboljeg igraca, ne bi taj dao dva gola u sezoni.
Nikad više ne bih gledao fudbal,da zlatnu loptu osvoji neko ko je ne zaslužuje a ronaldo je ne zaslužuje.Bio je ove sezone dobar ali messi je bolji,kao i u prethodne 4 sezone iskreno.
sva sreca pa tu titulu ne dodjeljujete ni vi a ni Ronaldo kome oce... citav skup ljudi to radi, sportskih novinara i td.... a evo jedan primjer, sad ronalda da pitate sta bi odabrao, titulu s Portugalom il da dobije zlatnu loptu, sta vi mislite sta bi odabrao?? a sto se tice njegovog igranja na euru, ajmo ga ocjenit s jednom solidnom 2 (dva) vise nije zasluzio... sto se mene tice ;)
EEEEEEEEEJJJH A ČEMU SE JA SVE NADAM PA NIŠTA
romnaldo, mozes biti drugi samo.
svi ste vi ruzni, ljubomorni i zavidni, jer lik posjeduje najbolje klinke, najbolja auta, najbolje kuce, a plata mu je veca od ukupnog broja nezaposlenih u BiH
Ne mogu nista drugo procitati osim da ronaldo ocekuje zlatnu loptu! :S
Leo Messi on Twitter: Ronaldo please teach me how to play football!? Cristiano Ronaldo on Twitter: Bitch please, you are a hobbit!!
Ima da ga iniesta samelje u polufinalu :D
HOCEMO KOMENTARE LJEPOTICAMA !!!!!!!!!!!!!!!!
i činjenica je da bi opet barca uzela titulu u primeri da je suđenje bilo barem u njihovim utakmicama kako treba odnosno da realu nisu naštelili titulu tako da je za mene ipak messi no.1
Realno,o cemu ti pricas subjektivac jedan. Sta dao je i sta sada.Figo i Zidane kada su najbolji bili nisu davali najvise golova nego sa svojom korisnom igrom tu titulu uzeli.Ti pricas o golovima samo.Ovaj covjek svojom igrom vuce svoj tim naprijed i svojom igrom portugal u polufinale doveo.Da ima pored sebe genijalce tipa Inieste ili Xavia da upotpune sve onda bi bio jos jaci i bolji.Gdje taj Messi sa Argentinom u takmicarskim utakmicama? Ne valjaj gluposti,BARCA FAN.
Ronaldno je igracina, samo steta sto je papak.