Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad se sjetim prvesntva 98,2000,2002,2004,2006...ma ubilo se...Igraci poput Ronalda,Zidane,Figo,Carlos,Rivaldo,Ballack,Sagnol,Elber...itd....joj to je bio fudbal tad se igralo srcem a danas neki prosjecni igrac vrjedi 10 miliona eura. Pa ***te Zidane neznam koliko ono 67 miliona,a danas neki Bale 100 miliona,a 10000000 puta bolji Zidane...al fakat...A gdje je jos Inzaghi,Del Piero i da ne nabrajam,Kahn,Barthez...
FACA EL FENOMENO HVALA TI BOŽE ŠTO SAM SE RODIO NA VRIJEME DA GLEDAM RONALDA I SCHUMACHERA OVO DANAS.....MA KAKVO OVO DANAS.
SHCHUMACHER JE IGRAO FUDBAL U TREĆOJ ŠVICARSKOJ LIGI, ALI TI TAD NISI BIO ROĐEN PA NE ZNAŠ AKO TI TREBAM REĆI GDJE JE VOZIO FORMULU - UBIJ SE ILI ODSJECI QRAC JER NISI MUŠKO.
NAJBOLJI fudbaler ikada
Ronaldo, fudbalski heroj moga djetinstva...
Ljubi te brat!
Kad bi zaigrao ipak, opet bi razvalio SP! LEGENDA!!
Sanjam i ja da imam para kao ti.