Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To legendo Volim pametne komentare
Bosančine sreća vam se osmijehnula no još niste prošli...
Kakve ima veze dali igra ili ne, nomoj te se radovti nesreci drugom. Uostalom, BiH ako je jaka da ide u SA onda bi trebala da bude u stanju da pobjedi Portugal sa ili bez RC. Nije on super covjek, nek igra, nek svaka drzava izabere najbolje pa cemo na megdan. Bosna Zauvjek.
Real Madrid ce trazit od reprezentacije Portugala da ga ne pozivaju za utakmice baraza, gotovo sigurno nece igrat protiv BiH.
A ja potrosih 500 km da vidim u sred Lisabona kako Hasagic dribla Najboljeg fudbalera danasnjice. Uh, i ti i peta!!!
. . .
eh, kada zacijeli, onda ćemo mu mi slomit nogu i zabit 3 u mrežu njihovog golmana V O L I M T E B O S N O ŠAMPIONI, OLE OLE OLE !!!!