Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sigurno da je najkompletniji igrac na svijetu, iako sam navijac Barcelone... Ali, sto kaze Zidan, niko ne vrijedi 100 miliona.
ne vredi niko od njih dve pare ali treba negde prati pare od droge prostitucije trgovne organima a sport je stvoren za te stvari
nisi ti navijac barcelone pod jedan. Pod dva, kad kazete najkompletniji mislite na najboje trbusne i najbolji frizuru. Ni u jednom aspektu se on ne moze porediti s Mesijem. Ni blizu i to samo pederima i realovcima nije jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bitno je biti ČOVJEK
Lik igra, javna je ličnost i treba da drži do sebe,bitno je da se ne pizdi na terenu,nego daje golove i igra na više načina, ne kao Messi, tamo-vamo-tamo-vamo i šut s ivice šesnaesterca, malo iskosa. Ali neće ni Ronaldo još dugo, Real uništi igrače i odbaci u neke nižerazredne klubove. I Ronaldo će za 3-5 godina bit toliko isforsiran da više neće imati volju za igrom. Real daje pare, ali i izvlači maksimum maksimuma. Eto Kaka nam se vratio u Milan i jedva smo ga dočekali, ali siguran sam da na terenu neće biti ni u pola kao što je bio prije odlaska u famozni fuckin' kraljevski klub. Evo uskoro će mi kraj radnog vremena, fala Bogu, pa sam radostan i volim vas sve!
Kaki je ružan
Možda dobro vrti loptu, ali je meni antipatičan.. nešto mi smeta u njegovoj pojavi i to od uvijek, još od vremena kada sam još pitala: "Koji Ronaldo, stari ili novi?"
mislim da bi trebalo napravit neku klauzulu na recimo 10miliona,i onda bi igrac mogo da bira u kojem ce klubu da igra,jer se sve pretvara u cirkus.seici oce da osvajaju lp
Porediti Eusebia i Ronalda je kao golfa dvojku i M3 kad bi poredili.
M3 je bolji koliko hoces xD
Kao i CR7 od Eusebija.
A slike, pravi pederčić... Kao igrač je klasa, među najboljima;)
Ukinuse nam komentare na onaj spot iz Gradačca,bitno je nebit bosanac bitno je biti bosnjak hahahahahahahahahahah...a taman smo se fino poklali,steta bas :(
pa dobro jednostavno je to...i ja vrištim zbog ovog "TORISANJA"... ali zbog tih visih ciljeva i zaista logicnog zakljucka kako ce se jedino bosnjaci-bosanci-muslimani razdvojiti prilikom popisa ja cu se opredjeliti kao "bošnjak" ali u javnosti medju sve 3 konfesije, bijelim svijetom, crnačkim i kineskim...domacim javnim i stranim, mamom babom tatom i strikom... ja cu biti BOSANAC! bošnjak ce biti samo ta formalnost sa ciljem da me ne drobe u torove koje nisam izabrao...a to dobijam ako izaberem onaj koji nije formulisan dejtonom! e sad jel se to i meni svidja ne svidja...al tako nam je...tako su nam skrojili sudbine i žigove 95 u dejtonu 3 mrtvaca!
Duša slatka, ne daj Bože da je neko plaćeniji od njega (Bale)..... Pederčina razmažena!
Ja mislim da je plakao Perezu sto je Bale placeniji od njega ! ;P