Sporting, Manchester i Real Madrid
0
Ronaldo probio granicu od 300 golova u klupskoj karijeri
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIVA RONALDO !!!!!!!!!!!
"Ove je sezone dosad na učinku od 33 gola, od čega je 21 postigao u Primeri, a šest u Ligi prvaka. " ko kaze da su sabirali? vidis da su samo naglasili za ligu prvaka i spansku ligu....preostalih 6 golova dao je u kupovima.....u ovom postu nema nista sporno ;)
i onda dodje messi i majorizira njegov hattrick sa 4 gola :) pa ni igrac kola da bude ccc, sto ga nece
CRY7 može samo sanjat da zaigra u Barci. Messi 297 komada u 361 utakmici. CRy7 302 gola u 499 utakmica. Još par kola i Messi ga šiša, a dvije godine mlađi. Koje šamaranje.... http://www.futurama-madhouse.net/fanart/tokash/slap.gif
Stvarno ovaj ronaldo nije normalan :D Samo mi je zao sto ide na kraju sezone al eto bolje sad uzet za njega drama lovu nego kad za 1 god ili dvije izgubi brzinu pa ne mogne meda na slamku.On je igrac koji se oslanja na snagu i brzinu a ne na mozak pa ce nam to bit problem ako ostane...
al je zato Leo uvalio 4 komada
Ma ta će Cristina Messi ruuuuuuuuuuuuuulz
Hahahah Messi za 3 godine zabije 300 komada
A Pele je dao više od 1000...
nikad mu vise necu dati zlatnu loptu,ma koliko golova postigao....jednostavno mrzim ga :/
toliko da u jednoj sezoni
ZVIJER
179 golova u 176 susreta :D koliko bi majstor tek dao da igra u barseloni sa xavi-em i iniestom :O
El fenomeno :D
"Ove je sezone dosad na učinku od 33 gola, od čega je 21 postigao u Primeri, a šest u Ligi prvaka. " koja racunica :facepalm:
Al vam ide ovo sabiranje od ruke nema sta...