Povjerio se bivšim saigračima
458
Ronaldo priznao: Želim se vratiti u United
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko moras biti retardiran da uporedjujes Messija i Ronalda...nisu uopste isti tip igraca...koji ste vi bolesnici pocrkali dabogda jade jadne..idi uzmi od babe marku i mrš na kafu u carsiju
Naravno da se sad želi vratit kad je Messi potpisao do 2018. Ko to može trpit?
Ronalda u United i Dzeku u Wolfsburg. Volim i Real, ali Roniii pripada Unitedu, jedva cekam da ga ponovo gledamo tamo. Roniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)
RONALDO FAMOUS 7 IS COMING BACK HOME!!!
nakon ocajne utakmice man utda protiv swanseja rolando je izjavio da ipak zeli ostati u rm
ma idi u pm, imao je real takvih mnogo, real je institucija koja traje 111 godina i trajat ce jos uvijek, a vi ste prolazni papci, prolazni uposlenici....
CNN > UN ODLUCIO DATI KRISTINI ZLATNU LOPTU TE DA SPANSKI ARBITRI DODJELE 90 PENALA GODISNJE ZA MADRID. MORA SE TAKODJER POVECETI VRIJEDNOST POGODAKA KOJE KRISTINA REALIZIRA TAKO DA CE OD SAD JEDAN KRISTININ GOL VRIJEDITI REGULARNIH PET.
Leo mesi uputio CNN u DEMANT > NISAM IZJAVIO DA SAM PREKUCAO FUDBAL, JA VOLIM SAMO DA IGRAM I TRUDIM SE DA POMOGNEM SVOM TIMU KOLIKO JE MOGUCE. AKO NEKAD PREKUCAM FUDBAL TO CE BITI SUPER ALI TRNUTNO RAZMISLJAM SAMO O SVOM TIMU.
Maradona se javio za CNN > PELEU BIH PORUCIO DA MU PSIHIJATAR PREPISE NOVE TABLETE, OVE MU SKODE.
nit ima man utd tolike pare nit moze mu platuu placat
Pele se javio za CNN > NEYMAR JE BOLJI OD KRISTINE I MESSIJA ZAJEDNO A JA SAM NAJBOLJI SVIH VREMENA . AKO NEYMAR OSTANE U BRAZILU ON CE BITI NAJBOLJI SVIH VREMENA A TO SE NARAVNO NECE DESITI.
Mama..necu vise da igLam za Leal, \'ocu da igLam u MancesteLu.
Leo Messi se javio za CNN > NEMAM NISTA PROTIV DA SE KRISTINI DA ZLATNA LOPTA RADI MIRA U KUCI, JA SAM FUDBAL DAVNO PREKUCAO.
Radi prestanka gradjanskog rata u Madridu UN razamatra o donosenju rezolucije > HITNO DATI KRISTINI ZLATNU LOPTU
Ukopa ih Murinjo :D
Covijek je ziva legenda. Najkompletniji igrac svijeta... Bjezi iz tog sugavog Reala.