Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu se kladit da se ne bi prilagodio u premier ligi :)
Al u qrcu. EPL opet ubjedljivo najjaca. U Spaniji 2 kluba samo igraju i ukupno dadnu 250 golova ostalim ekipama. Valencia je prosle godine bila treceplasirana kako se sjecam, a Real joj je u 2 utakmice dao 10-ak golova. EPL barem 5,6 ekipa mogu tuci jedni druge. Jebbo te liga kad znas da nemas konkurencije nikakve.
Ronaldo rekao da od svih djevojaka koje je poguzio, da mu je najbolje sjela Bosna...ale ale ale mi smo sampioni u svemu!
Mora naglasiti da je najjaca liga da bih opravdao sebe kao igraca ,tako sto po tekmi zna zabiti po 3 komada,pa hoce da kaze da su te tekme ipak kvalitet,a kad protiv barse igraju,bude kao madjionicar nigdje ga na terenu, sto nenade barsi sa 20m iz slobodnjaka,panika i trema, nemoze uvjek igrati protiv bosne i dinama zg pa da se seta kako hoce i daje koliko hoce , realnost !
Samo ti sine ganjaj lopticu, nije tvoje da mislis i budes plaho pametan :)! Marketing je jedno, politika drugo, nogomet trece.
e jarane ovo što si napisao da bi United razbio real, ali da nema povrijeđenih... to je tolika glupost.. dva razlike za United, malo je tendenciozno... real je nakon Barce ubjdljivo najjači, ali nakon Barce i budi siguran da je prošle godine real igrao protiv Uniteda u finalu da bi ih razbio, ali fakat... a ovo ti piše okorjeli bolesnik i navijač Barce... real je mašina za United, iako organski ne mogu real...budi realan.. a ovo što cristina hvali špansku ligu, pa svako hvali svog konja, to je sasvim razumljivo...
Slazem se sa tobo Ronaldo apsolutno si u pravu!!Covjek je igrao i u toj Engleskoj ligi i valjda on zna bolje koja je jaca liga jer je harao tom EPL ligom prije nekoliko sezona...A vidim pisete da u spaniji valjaju 2 kluba i samo se oni bore za titulu?a sta je u Engleskoj nesto bolje?zadnjih 10 godina samo osva Manchester utd,nekad uleti Chelsea i to je to...A sad kad su dosli Arapi i kupili City naravno da ce biti neizvjesnija.
TEBI NIJE DOBRO HAVERU U ŠPANIJI 2 KLUBA POSTOJE I NIKO VIŠE U ENGLESKOJ SE 4 KLUBA UVIJEK BORE ZA TITULA OVO PRVA GODINA KADA SU DVA KLUBA ISPALA POSLIJE GRUPE, PRVA GODINA I DO UNAZAD 3-4 GODINE JESU LI 3 EKIPE IZ ENGLESKE DOLAZILE U POLUFINALE OD 4 3 ENGLESKE EKIPE, MANČESTER UVIJEK, ČELZI LIVERPUL ILI ARSENAL, AKO SI PRATIO FUDBAL TO ZNAŠ. DRUGA STVAR DA SE NE BI PONOVILO FINALE MANČESTER ČELZI, NAŠTIMA SE BARSELONI DA IZBACI ČELZIJA PTRIJE 3 GODINE. BE REAL, ENGLISH PREMIER LEAUGE RULES
@luna engleska je na razini portugalske, belgije i holandi BEZ KOMENTARA, IDI SE ISTUSIRAJ HLADNOM VODOM
@luna NISI TI DOBAR NIKAKO,
Ako uzmemo u obzir da je Bazel izbacio junajted koji nema premca u premijeri,a napoli sitija.onda vidimo o kakvoj jačini lige kovorimo.Otkad se formirala premijer liga samo 4 ekipe su je osvajale ( 20 god-4 ekipe. od toga juna oko 10 ).za to vrijeme u ostalim ligama imamo više prvaka.engleska je na razini portugalske, belgije i holandije.uvjek se zna ko će bit prvak.a radi reda ponekad puste arsenala,čelzija.njenačka liga je najbolja pa talijanska.real i barsa su drugi svetovi tu je negdje i sarajevo
U Spaniji se samo dva kluba izivljavaju na ostalima i smjenjuju na vrhu svake godine, a ligu ne cine samo oni. Ostatak lige je prosjecan, evo npr. prije par sedmica ove sezone dosta slab Chelsea otrese Valenciu (koja je vjecito treca u Spaniji) u presudnoj utakmici sa 3:0. Gledano sveukupno, jasno je kako je u Engleskoj veca i kvalitetnija konkurencija na vrhu: Man Utd, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham, a od ove godine i Man City. Nijedna liga nema takvu konkurenciju za vrh. Po meni cak je i italijanska Seria A jaca od spanske lige.
je.b.o mamu svoju, Salko Zildzic mu sekjuriti, gledaj ga tamo desno :D
kad sve saberem i oduymem ova nasa liga je najjaca jer ja nisam gledo utakmice uyivo nego po ovim nasim krompiristima i odgovorno tvrdim da se ovde igra najbolji fudbal a ovaj levat moye pricate sta god hoce
jacina lige se gleda po svim klubovima a ne samo po 2! i ja bi reko da je spanska najjaca i najbolja kad bi uzeo u obzir samo barsu i real al po meni je engleska liga u kojoj se po 6 7 klubova bori za naslov ipak bolja od bilo koje. i naravno uzbudljivija. i njemci nisu losi,borbeni,trude se,cista igra. oni spanci mrtvi padavicari pipnes ga malo eto prekida.tehiku imaju to bez sumnje.
naletih na ovo na jednom postu ovdje o banja luci i novoj godini blah blah http://tinyurl.com/c2lm2ol trebali smo ovaj laser na njemu koristiti hehe
u pravu sa Ado svaka od tih ekipa je jača od Bazela.A Bazel je pojam za Junajted.Za tvoju infor.navijam za liverpul.Mada Arsenal igra najbolji fudbal u eng.