Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kenjate besposličari, čovjek je dao u humanitarne svrhe više para nego što ste svi zajedno u svom životu imali i vidjeli
Lako mu je kad ne plaća porez. Isto tako je i poreza utajio više nego što smo svi zajedno u svom životu imali i vidjeli.
Da nije utajivo sad ne bi bio jad ko što jesi Jel to hoćeš da kazes
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ipak i dok ne igra,milione dobiva.
Mafija preko sporta uzima milijarde, zahvaljujući naivnom narodu.Oni imaju sve, a mi, produktom njihovog rada dobijamo maglu.
Bit će siromašan, tugo moja! 😁
pa Korone i dolaze jer fudbaleri imaju milijarde,a naučnici,intelektualci i visoko obrazovani ljudi žive od obične plate.
A... Dijamant???? 🤔🤔
sta nama da smanji lako je smanjiti kad ima al stas smanjit onome ko nema, ko je pod kreditom, ko krpi kraj s karaje, i bilesi, da ima covjek dao bi kao i Ronaldo... Nego gdje ima pojevtino maski?
savrseno me zaboli ac
3.8 od 31, znači dao je 12% od plate. Pa pogledajte malo druge klubove, uglavnom se svi odriču po 30% ili više. Barceloni hoće čak i 70% srezat.
@DamirS U naslovu se ističe to da je samo Ronaldo pomogao klubu. Zar nije naslov trebao da glasi igrači Juventusa pristali na toliko i toliko posto smanjenja plate. Ispade samo Ronaldo pristao a ostali nisu.
Gospodin najveci od fudbalera. Mozete ga voliti ili ne voliti...
Možete ga voliti ili mrziti ali činjenica je da je on utajio najviše poreza od svih fudbalera. Čak 14 miliona. Ronaldo je kriminalac i može sa Ronaldinhom pod ruku.
Da sam na njegovom mjestu da bi i 90% od plate!
Po ovom ispade da je naš Bake veči humanitarac nego Ronaldo,Bake se odrekao 2/3 plaće
Nadati se da će poslije ove pandemije se prepoloviti primanja profesionalnih sportista jer su stvarno preplaćeni..
Nije treba pristati, trebao je samo reći da se odriče u ime Vlade Kantona Sarajevo!
Ono kad dođe prosječni bošnjo srat o ronaldu i ostalim što "malo" doniraju... Šta ste vi uradili za dobrobit svoje zajednice??
A gdje je Messi koji place zbog 30 posto manje plate i buni se.. Ronaldo ljudina jedna! I za ove papke po komentarima, ne daje ko ima nego ko je naucio.
Greška. Messi je bio pristao na 30% manje plate, a ne na 70% kao što je Barcelona uradila. Lako je pristati kada ti smanje platu za 4 miliona, da li bi bio ljudina i pristao na duplo manju platu (i više)? Bi ali malo sutra. Vidi se po porezu koliko je Ronaldo škrt kada su pare u pitanju
Kapiten crno-belih Đorđo Kejlini pregovarao je sa čelnicima kluba i dogovorili su se da plate budu smanjene za 10 do 15 odsto. Primera radi, u Španiji će plate igračima biti smanjene za čak 70%. Ako ti ovdje ne vidiš razliku onda jbg... Bilo bi plakanja da je ta "ljudina" ostala u Realu.
Ne igra, ne postize golove, ne trenira i onda je posteno da se odrekne miliona klubu koji mora svakako placati poreze drzavi i doprinose, place igracima i osoblju, a nema prihoda