Nogomet
0

Ronaldo pokazao srednji prst navijačima Corinthiansa

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski napadač Corinthiansa Ronaldo (33), nekad trostruki najbolji nogometaš svijeta u izboru FIFA-e uvrijedio je navijače svoje ekipe nakon jučerašnjeg domaćeg poraza od Pauliste 1-0 u prvenstvu države Sao Paulo (Paulista prvenstvo).

Navodno je Ronaldo isprovociran od navijača vlastitog kluba prilikom napuštanja stadiona pokazao im srednji prst, što je izazvalo medijsku buru.

Brazilski mediji pišu da je Ronalda vrijeđala grupa od 30-ak navijača Corinthiansa nazivajući ga “debelim”, ali kasnije je igrač odbio priznati da ih je uvrijedio.

"Nikad ne bih napravio takvu gestu prema navijačima Corinthiansa koji su me prihvatili i pomogli mi otkako sam stigao (početkom 2009.). Moja je gesta bila upućena prema osobi koja me na parkingu stadiona vrijeđala na privatnoj bazi", objasnio je Ronaldo putem internetske stranice kluba.

Na tabeli Paulista prvenstva Corinthians zauzima peto mjesto s 26 osvojenih bodova, a četvrtoplasirana Portuguesa bježi mu dva boda. U doigravanje za prvaka idu četiri najbolje ekipe.