Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. I ovim \'\'likovima\'\' koji zapravo govore da je \'\'humanista\'\',sta je mogao,oziviti ili cak baciti se pod auto da dijete spasi? Malo pratite stranicu Madrida pa pljujte igrace njihove. Toliko.
Papak, Unicef nije nigdje \'otišao\', i dalje je tu i dalje mu Barsa redovno uplaćuje sumu za djecu. Ima dobrih noževa za papke na piku, predlažem da si kupiš jedan..
@ xvx - kad kao npr. Messi provede cijelu sezonsku pauzu igrajući tekme na kojima se skuplja novac za bolesnu djecu, kad provede koji slobodan dan na dječijem odjeljenju u bolnici igrajući se sa bolesnom djecom, onda nek se zove humanistom, do tada je smiješni nafurani papak iz Romtugala na arbajtu u Ćenifi.
\'Nadasve\' humanu HAHAHAHAHA
Svaka čast Maestro,neko da ima para kao ti..ne bi vidio svog čaću a kamoli šta drugo.
pa jeste li vi iz redakcije normalni... je li se to humanost pokazuje sto se POGOTCI posvecuju preminulom djecaku.. Sta je tu humano, osim sto je nadomjestio svoj ego i razlog da se spominje u novostima... i ocito je profesionalca poput ovog novinara koji je ovo napisao i nasamario... p.s. kakva mu je stolica danas bila?
divo, divno ja sam ocarana stvarno. Bas je human covjek nema sta
Fura se na messija. Messi poslije svakog gola radi isto pa nikada nije bio humanista. Za informaciju nekima barcelona i sada ima unicef na svojim dresovma i na ime toga donira unicefu ( da, barcelona na ime toga donira unicefu) odredjenu sumu svake godine.
fura se na casillasa:))) haj usa ronaldo
Ma ja ko tesko dici prst i pogledati gore Sila nema sta, moram mu skinuti kapu
internet je čudo, svašta se može pronaći na njemu pa tako bih zamolio ove neznalice koje pljuju real i ronaldo da otiđu malo na google i potraže šta je sve real madrid a i ronaldo uradio/li kao humanisti a da se nisu hvalili na sav glas kao neki već su to uradili kao humanisti iz ljubavi. jer barcelona je sebe dizala do nebe zbog unicefa na prednjoj strani dresa i stalno su to ponavljali da se zna kako su \"humani\" a kad je qatar foundation ponudio ugovor hladno ode unicef i hvalisanje. ako si human radi to iz ljubavi a ne da bi drugi znali.
pa zato im je namjestena utakmica, a Penaldo neka bolje dadne koju paru porodici umjesto sto posvecuje golove, nema niko od posvecivanja koristi
Humana strana,sad sve,vise i vise vjerujem da ima te neke neobrazovane novinare u svojim redakcijama!
Baš je humanista jest se pretrgao.
´*tac ga j\'\'o cuj humanu stranu,fuj!!!!