Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e hajmo se svadjat jel bolji on il mesi i koji ce duze igrati ipak oni primaju milione mjesecno i van su nase zemlje _:)
Pa nakon 35-e fataj se kie ili arabije, moras se osigurati, ko ce od pemzije zivjeti
Pa svaki put kad neko prospe poene javi se prica da Messi ili Ronaldo ic iz kluba em zbog plate, nesuglasica, poreza, itd, itd. Pa nije Ronaldo pao sa mjeseca da trazi 50 miliona kad sam vidi da nije na nivou prosle sezone
Nisi ti Dino Zoff . . .!!!
Ja se radujem povećanju plate od 100 maraka, a njemu nije dovoljno 23 miliona godišnje.... ubiću se!
@zen1čanin Ima godisnje jos toliko od sponzora, snimanja reklama i slicnog..
Cim krene prica da nema namjeru da napustu klub, te da voli grad, ljude, semafore i zelene povrsine u istom, taj sigurno mjenja sredinu, drzavu, a katkad i kontinent. Mada, nema sansi da se zbog love sada proda u Kinu, jer jos moze da igra ozbiljan fudbal na visokom nivou.
za tebe drug samo mirovina
Kakva vam je ovo slika, ko da ima šljivu na oku
udario ga momak torbicom