Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se s Ronaldom.
haj sta ti pricas bgt o klupi d.e.b.i.l.c.i.cu kao prvo sto se tice napada real ima benzemu higuaina callejona doduse igrace vjerovatno sa jednim klasicnim a tvoja Barca ima messija,villu,pedra,afellaya,krkica koji ja mislim jos nije otiso kao i sancheza.A sto su bgt kupili sancheza onda brate ???? pa i on je jedan vrhunski igrac kao neymar sto je mada je neymar meni malo bolji znaci i barca ima vise opcija ali posto je drugacija situacija onda je dosta ovo sto imaju jer po stranama igraju CR Ozil Di maria Kaka Granero itd znaci ima barca isto jaku klupu afellay sanchez itd jos ce im tu biti i ovaj fabregas kada ga dovedu sad vjerovatno ! HALA MADRID !
Samo izmišljate. ;) Ronaldo izjavio da se pitanje na da li vamm treba napadač prosledi na Mourinha ili Pereza, jer ova tema njega uopšte ne zanima. Sve pišete, a današnju pobedu Real Madrida niste ni spomenuli, bolje pisati kako se Barcelonini igrači igraju sa dulfinima. ;) Guangzhou 1-7 Real Madrid > http://bit.ly/qmxImI
A još žešće mi je, kada govore \'\'special one\'\', veliki stručnjak..bla, bla..pa ima li šta da nije kupio od igrača i opet mu nije dosta, treba mu još jedan napadač. Barcelona da ima klupu kakvu ima Real, ne bi je niko skinuo s trona još 10g. Al\' ide im i ovako.. :-)
Casillas, Marcelo, Raúl Albiol, Ramos, Arbeloa, Diarra, Pepe, Xabi Alonso, Özil, María, Cristina. \"Ekipa\" koja u po Madrida \"igra\" protiv Barce. Dobro je i Cristina uopšte i izašla na teren, jer je mog\'o još kojeg odbrambenog mjesto nje ubacit. Koje će ... im napadači uopšte, kad se Smou usere od straha protiv Barce. Neka zazidaju gol možda izvuku kakav pozitivan rezultat. Mada mislim da bi ih i tada ovi nabušili.
Sta ima nostrodamus? Doqrcili ste i bogu i narodu slicnim komentarima....
VAMOS REAL svi ostali su manji
Barca se sprema sa delfinima za super kup i opet ce vas razbit ko zvecku...
Dzeko??? Hikmete,zar nisi vidjeo da je covjek rekao jos jednog vrhunskog napdaca??
Počeo se gay firaun miješat Murinhu u posao? Hahahaha, koja klocČina, koja papčina :D
Dzeko ?