Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se Ronaldo zenio doso harmonikas i pita ga 'sta cu svirat' kaze on 'sviraj penal' :)
oplakahhh .. :D :D :D
Ova pizda od igraca je pao minimum 5 puta, srusila ga magla i mahao rukama trazio faule penale, fuj!!!!!!! Zgadio mi se prljavac malo je reci a cijenio sam ga vise od Messia!!!!!!!!!!
Upravo tako messi je bolii od njega i kompletniji je igrac od njega
@Bosanceross1946 mesi jedan go u karijeri dao glavom, i jedno 5 van 16 metara. po čemu je to komopletniji igrač?
Bosnje glupe hejtaju. Znaju bolje da sude nego covjek koji dobiva jebene pare za svoj posao. :) Penal je i u 1. i u 93. minuti isti. Sudija karakter pravi i hladnokrvan. Takav i treba da bude.
Realno gledajuci cist penal samo sto je dosudjen u nezgodnom trenutku da ga nije oborio cista pozicija bi bila i vjerovatno bi postigli gol.
Šta će drugo Penaldo o penalu ...
Pade eto, maheri fudbala, kažite što nije Mandžo drugi muti dobio, što poništiše čist gol Realu, što ne dosudi još jedan postojeći penal za Real, što ne kazni onog odbrambenog igrača kad Carvahalla spuca laktom u zubala??? Juventus je igrao žestoko i grubo i nije na sve sudija reagovao, a da nije bio penal samo mrzitelji Reala govore, dok drugi tvrde drugačije.
Koju si ti utakmicu gledao?
Sta pricas, kad je pola Reala samo cekalo kontakte da padaju ko pokoseni, Ronaldo magistrirao glumu, trebao je vec dobiti zuti karton za svaku simulaciju, a bilo ih je kamaru,koa sam padavicare gledao.
Svako Reala sad ko fol pljuje a haman ste zaboravili kako su juventusa otresli ko kesu prije sedmicu dana..... penal je 50/50 jednostavno glup potez Benatije s ledja like uljece jos rukama ga gurno .... BHTELECOM IDEMO DALJE DAJEMO VISE
Otresao je i njih Juventus sinoc, pa su onda sudije otresle Juventus :D
@thehound Nije baš otresanje bilo, nego katastrofalan Navas. Posjed lopte, statistike i sve ostalo su ipak na strani Reala
Para vrti di burgija ne moze (cisti dokaz)
Ne znam zasto niko ne komentarise o cistom ponistenom golu Isca.... Znaci nije bio ofsajd 100% !!!!
Mali Vaskez iskoristio kontakt kao svaki malo iskusniji napadac, ovo isto bi vidjeli od suareza, iguaina itd itd. Tuga jest za juventus, ali ovo se moralo svirat, nebitan je minut utakmice.
Kako da ne!!!!
svaka cast tebi rona ali penala nije bilo
Penaldinjoo
Imam osjećaj da bi se još igrala utakmica da kojim slučajem ovo ghovno promaši penal.....
Onaj krmak je već padao na loptu,.. Da nije svirao penal nebi dao gol, da je sudija bio neki bolji dobio bi žuti za ovu glumu
Ova izjava je za Oskara, vjerovatno neki glas iz podsvjesti
E volio bi da cujem komentar da je bila obrnuta situacija,onda bi plakao u govorio kako ste zakinuti.
Ma mrš idiote jedan. Bolje idi plati porez.
hahaha....porez je završio u sudijinom džepu , čini se.