Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldova plata veca od budžeta 10 klubova 10x22 igrača 220 igrača ako je bolji a placenije jeste onda mu svaka čast
Hrvati iza Džeke aaaaahahahahahahahahaha a tek Pjanketa aaaaaHahahahahah
sa ovakvom razlikom u placi,cisto sumnjam da ce se nazabijat golova,vidjelo se na prve 3 tekme,ne idu na ronalda,ne ginu za njeg,a i sto bi nek sam snalati jbg 30miliona godisnje je 30miliona,a oni su Juve osvojit ce sa ili bez njeg seria A a u LP mogu da finala.
Pa i prošle godine u La Ligi u prve 3-4 utakmice 25 suteva 0 golova pa poslje razvalio sezonu, svima treba malo vremena da se naviku na novu okolinu eto ti Dzeke koliko je bio loš u prvoj sezoni a u drugoj razvalio...
Ikardi je za njih igracina....
12 od prvih 20 iz Juventusa. Sa ovakvim platama bi trebali biti još 10 godina zaredom prvaci. Can je precijenjen definitivno.
sto bi rekla ona baba iz fila tesna koza 650 miliona za sprdnju za zajebanciju za trange trange
Je li se meni čini ili se u naslovu moglo reći da Džeko dijeli 10. mjesto, ovako zvuči malo bezze...
maneken. krivo mu sto je njegov tzv. "brat" pobijedio. nadam se da su svi vidjeli koji je to egoista.