Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldo je zakon broj 1
OVO JE PEDER DAO 13 ILI 14 GOLOVA SA PENALA ODBITE MU TO I TORES PRVI STRIJELAC COVJEK DAO 25 GOLOVA IZ IGRE
CRISTIANO RONALDO JE ZASLUŽIO NAGRADU,ALI I MESSI JE MOGAO BITI NAJBOLJI IGRAČ.
c.ronaldo je ružan kao runi
on najbolji............hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahaha pored TORRESA njega izabrali..........._-_-_-_hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Drogba.Bog ti pamet dao il ti uzeo i to sto imas zar ti nije dosta posle ove zadnje utkm ice .Ja LEVATA Tito dragi.Pa ljudi su izabrali najboljeg igraca e kad budu trazili najgoreg krkana onda ti mozes dati neke svoje likove (Terija il onog ventilatora aleksa ) i sjedi mao uz TV ako nisi na Romaniji.
:)))))))))))))) Jeremy kralju, nek si im rekao!!! Posteno si me nasmijao! A Manchestera sto se tice, samo im mogu pozeljeti da nastave igrati do kraja sezone kao sto su protiv Celzija! Mislim da ce biti dovoljno..
...jos nesto! mnogi ce reci da pametujem ali: nazovi treneri od fc chelsea trebaju da zamole Fergussona da mu prije utakmice cipele ciste, ako ovaj dozvoli!! pa murinjo je obicni prevodilac bio, arogantna supcina, scolari se provaljuje gdje stigne (do sada kao trener).. daj , smijesni su sasvim. Trener od Arsenala, Wenger i Rafa Benitez (Liverpool) se donekle mogu nositi sa Fergussonom, ali prepotentni majmuni iz fc chelsea- SASVIM SIGURNO NE!! da, jos nesto! ManU ima 41 bod i DVIJE utakmice manje.. L\'pool prvi sa 46 bodova- znaci ManU pobijedi te dvije utakmice i sve je doslo na svoje, :). chelsea u engleskoj nesto kao schalke 04 u bundesligi : vjecni prvaci ali USMENO !! :)) na terenu - BANANA.
mili moji! kao prvo zasluzeno 100% sto je covjek najbokji igrac.. pa koliko je samo golova dao za ManU?! covjek ga moze voliti ili ne, ali je igrac i to stoji... i meni nije Bog zna koliko simpatican ali to se ne gleda. @drogba_sa_bistrika: Jarane, kako te nije stid? nakon deranja guzova i prave \"deratizacije\" od prije 2 dana (ManU - Chelsea 3:0) ti jos nesto ovako pises po komentarima? komentare tvoje od ranije o \"ruznoci rooney-a, teveza itd\" sam citao sa humorom i bilo mi je shega ali opet ovako kenjati nakon deracine 3:0 - pravis klauna od sebe. pa svi igraci \"plavih\" na celu sa : lampardom, drogbom (za kojeg mislim da je medju 3 najbolja napadaca svijeta!). terriyem (klase- igrac!), smijesnog ballacka, tvog \"brata\" Anelke, hahahaha - stogodisnjaka, (igra lopte ima 35 god i uvijek prosjecan bio), i drugi - trebaju da ZAMOLE Rooneya, Ronalda, TEVEZA !!!, Ferdinanda i druge da im daju casove o fudbalu ako ovi (iz ManU) nadju vremena.
Ma ja uzdizu ga kao sto onog konjislava bekmana uzdizu a oboica nemaju tolko poja o fudbalu.
Nemojte bezveze lupati, svaka djevojka ima njegovu sliku na zidu. Najpopularni je na svijetu. A to da neko smatra Zidana skromnim je uredu. Samo to ne znaci da je Ronaldo ne znalica i da je ruzan itd. Nije fer. PS Zidan je igrao prije 20 godina, danas su druga vremena! Sta je vama ljudi.
ko da je iz svrakina sela. marmun,feredron,drakula.....
ronaldo je tipicni pedercina ziku mu face prava pizda
pa eto mene to nimalo ne privlaci bas mi je npr. zidan bio drag zbog te svoje skromnsti i nehvalisanja da je najbolji na svijetu... znam da se ne mogu poreditii, jer je je zidan jedan od najboljih igraca u povjesti... a ovaj mu nikad nece biti ni do koljena.. al necu sad o tome ipak to nije tema clanaka :)
P asta ako voli dobiti po guzi, to ne znaci da je los igrac! Pa kolko se samo njih fudbalera fata, ljubi, da ne govorim o ostalim stvarima