Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhhhhhhhh koliko veznjaci zarade
mamice ti se naje??mo svi :) znas li citati glupane \"Poređenja radi, najplaćenijih pet ragbista u američkom NFL-u u sezoni 2009/2010 imaju prosječnu godišnju platu 20,32 miliona dolara (ne uključujući potvrđivanje ugovora), dok je ta brojka kod nogometaša znatno niža, 14,67 miliona dolara. \" Znaci odnosi se i na fudbalere i na ragbiste u istoj godini!!!
KOji ste vi moroni i sta objavljujete. Na toj listi nema Franck-a Riberiy-a cija plata po novom ugovoru za godinu dana iznosi 10 miliona
Sramota je da je ovaj šarlatan Rio Ferdinand najplaćeniji igrač Uniteda, a Nemanja Vidić je za tri klase bolji igrač od njega i to samo zato što je Englez! Da nisam gledao svojim očima nebi vjerovao... Sramota!
Roy Keane to Rio Ferdinand on MUTV : \"Just because you are paid £120,000-a-week and play well for 20 minutes against Tottenham, you think you are a superstar.\"
pipo , idi lijeci se momak
muršššš autori za njesra od dezinformacija
realovih ovdje najvise igraca, a nista nisu osvojili
mene nisu mogli platiti i zato ne igram...saobracajac mi je ponudio 20.74 mil EUR ...naravno nisam prihvatio... cekam ponude i dalje
samo da vide mog malog.....