Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je spreman odreći se 30% plate a sada prima minimalno 25 mil., to znači da bi zarađivao 17,5 miliona. Ajmo sad biti realni i priznati da Napoli ni u kom slučaju ne bi davao tolike pare za jednog igrača. Ako bi pristao na 10 mil. možda ali samo možda bi se mogla razmatrati takva opcija.
Umire od straha da ga Messi ne stigne na vjecitoj listi strijelaca LP zato i gleda da pobjegne iz Man Utd. Mater bi prodo za licne rekorde.
Zato sto je Engleska liga jaka i ne moze tek tako dati golove kao u ostalim! Pa se pribojo malo
Nisam neki strucnjak ali sporting je po meni najbolja opcija
Niko od klubova koji igraju LS nece da mu da platu koju sada ima i to je problem.
Ovo je vec realna opcija,Napoli uvijek u borbi za titulu,igraju ligu prvaka sto mu je zelja,to je to
ispade da se Messi ipak dobro smjestio za razliku od njega...
Zato sto je Messi za njega drugi svijet, covjek u 34 godini zivota jos uvijek nosi reprezentaciju kao sto je Argentina, u bilo kojem klubu moze igrati jer je neprevazidjen.
Ma u Napulj idi..Tamo ćeš biti tretiran kao car.Taj grad živi za Napoli.
Ne treba se kompromitovat. Predobra karijera, bio je broj 1 nekoliko puta i buce upamcen. Polako pa panzija, osnovati kakvu skolu fudbala i napraviti generaciju igracina kakav je on.
Da se tako lako prave igracine svaki tim bi ih odavno pravio. Jednostavno mora da se pogodi prava kombinacija talenta + volje za radom.
ronaldu nije motiv da ispadne u grupnoj fazi