Nakon utakmice protiv Valencije
1
Ronaldo Mourinhu: Bio si u krivu što si me kritizirao
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se ja iznerviram ovako. Naslov je striktno na hrvatskom jeziku. Nemam ja ništa protiv Hrvata, njihovog jezika isto tako i Srba. Ali svi vi koji živite ovdje ste Bosanci i Hercegovci, bilo katoličke, pravoslavne ili islamske vjere. Kritizirati je hrvatska riječ isto tako i ovaj dio "bio si u krivu". Malo obratite pažnju na bht i ftv, sve im je na hrvatskom. Gubimo svoj jezik i nerviram se. možda nije vrijeme ni mjesto za ovo ali morah napisati
Halo, nije rijec o prvopisu.........................vjerujem da ste stranicu malo pobrkali.......... Ronaldo je u pravu...........ovaj tokmak s.e.r.e. vise nego sto treba.
YOLO@ Imao sam ja taj tzv. bosanski, hrvtski, srpski jezik i književnost u školi, ali za sve te godine mog školovanja se nikad nije hrvatski pričao. Tisuća, tjedan, svibanj, rujan, uporaba, nazočan i ostalo sam naučio gledajući bht, ftv i obn. I opet ponavljam ništa protiv hrvatskog nemam, ali nema potrebe da ga mi pričamo kad imamo SVOJ državni jezik, BOSANSKI. Ako je stani pani eto, katolici bujrum nek' ga pričaju, ali zašto mi to radimo ? Vazda se sjetim Željka Komšića koji kaže da su njegovi roditelji hrvati iz Kiseljaka i uvijek su pričali bosanski i zvali amidža, dajdža u familiji, nije bilo stičeva, ujni itd.
jarane, glup si
@21 Službeni jezici Bosne i Hercegovine su bosanski, hrvatski i srpski. U čemu je problem?
čuj kritikovati pederka.kako se samo mourinho usudio.
Nasekirah se,sad moram na frizuru!
pa nisi MESI !!!
al se zaletio da proslavi
bljak, cenifa, hala, bljak clanak, fuj kaka..