Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firgan? Pa sta si ti, jado jadni? Osudjujes covjeka na osnovu boje koze i fizickog izgleda, a on je u zivotu napravio sto ti i tvojih narednih 15 bijednih generacija necete nikad.
"kazao da mu ni samom nije zašto zbog čega imaju nešto protiv njega. " Ko je to sastavio svaka mu cast
najhladniji evropski grad je Madrid -18 NEVJEROVATNO!
Ustvrdio je da su Manchester United i Real Madrid najbolji klubovi svijeta u kojima su nogometaši izloženi ogromnom pritisku, no stres je u Madridu puno veći nego u Manchesteru. pa pasha, zaboravio si najbolji klub danasnjice uvrstiti u te tvoje najbolje klubove :D barcu! sanja li se barcelona nocima, moj kiki?
Josea Mourinha je pustoš. koji klub da trenira i kakve igrače da ima sve uništi. pogledajte čelzi, inter pa sad real. kludovma treba dug period oporavka kada on ode. najbolje igraće ima i onda se duva neki veliki trener. nek bude veliki sa valensijom. evo i gvardiole kao trener. barca bez tog filozofa daleko bolje igra. za real je najdolja solucija De Boske i sem Ronalda sve portugalce proterat.
firaun
pa nije on cigo radi cura on je cigo sto se rodio u portugalu u kojem pretezno zive romi (italija,francuska,rumunija i slicno) barem sto se mene tice zato je cigan :D najjace kad cigo kaze "vidi onog cigana"
Nadam se zaista da ce Murginjo se borit do smrti da odbrani Real, ali fakat do smrti, (potrajat ce bogme) kako rece ovaj skromni i nadasve muzevni fuzbaler. Cuj ljubomoran, a ti ga volis, ha...pa prevarit ce te sa prvom droljom moj ti.
NA RONALDA MOGU BITI LJUBOMORNI SAMO KOMPLEKSASI,JER SE NJIHOVE CURE PALE NA RONALDA PA JE ONDA CIGO I Sl, AL IPAK JE TO IGRACINA VELIKA.
Hahah, naravno da je stres puno veci u madridu kad je zima.. -18 ako me pamcenje sluzi.. a kod nas je fino +7..
Uh sto je dobar na ovoj sliKi
haj ne seri
Ja sam BiH ljubitelj ronalda pod pseudonimom da navijam za Real Madrid.. redovno ga obrćem na njegove gole slike gdje reklamira šampone itd. posjećujem sve njegove stranice kao npr: http://iloveronaldo.com/ gdje moje žari za ovim ljepotanom dolaze do punog izričaja. Volio bih sresti ronalda da me pomiluje po pakašu
pravi firgan :-D