Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kristina place a ne zna da ce ih Holandija i Danska poderat ko bud.ale. Zivi bili pa vidili, ovaj su.pak bi trebao kofere da pakuje kuci vec umjesto gluposti da izjavljuje medijima, cuj oni ce ovo ono portugal je mala nacija koja samo uz pomoc sudija zbog gore navedenog pe.de.ra uspije da se plasira na zavrsnice uefe i fife... jedva cekam da ih Holandzani i Danci razderu ko go.v.no na cesti :)))
hahahahhahahahahahha Moramo se potruditi ponoviti, pa jel iko pregeda ovo sto se pise?? bas ste smijesni :D
Bravo majstore. Jest mi krivo sto su nas izbacili, ali stvarno su bili bolji od Njemacke, pa mi ih je bilo zao na kraju. A ti si igracina.