Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Ronaldo ja razmazeno deriste,ako neko kaze ruznu rijec o njemu on uzvrati.Messi ne njake o njemu pa ima rijeci hvale,a kao igrac covjek legenda nema govora
Svako ima svoje favorite. Neko simpatise ovog a neko onog igraca. Ljudi to pomalo gledaju i navijacki, neko navija za Barsu pa mu najbolji Messi, neko gotivi Real pa kaze ah tu je bio Ronaldo itd pa mi je najbolji. Realno svijet ce se nacekati da vidi nekoga poput ove dvojice. Po meni njih dvojica su 50:50 a rasprava ce da se vodi sve dok se ne pojavi neko bolji u sta iskreno sumnjam.
Ronaldo vise trenira od malog ali su zato na istom nivou. Za mene je mali bolji!
Ima li gdje ovaj intervju da se pogleda, pozeljno sa prevodom mada i ne mora.
Imas na YouTubeu Ronaldo Piers Morgan napises i dva parta imas. U drugom partu prica o ovome :)
@Sila Hvala.
zabranili alkohol u kataru🤣🤣🤣🤣