Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neymar je tu zato sto je placen 222 miliona Ronaldo je tu zbog zasluge ali vise zbog toga sto je Real osvojio La Ligu i LP Messi je tu sto je najbolji
upravo tako
Nejmar moze u konkurenciju za najveceg govnara i kmecavca,a nikako u istu recenicu sa ovom dvojicom igracina
ronaldo Ne može s messijem nikako
Opet Ronaldo,da ima kao i Messi 5
Ako bude izabran ronaldo onda je ovo zivo namjestaljka. Ja nemerem vidjeti sta je on pokazo ove godine . NISTA, messi treba biti izabran.
Hahaha dobar bgm
Sta je mesi osvojio u zadnjih godinu dvije sa timom i argentinom. Osvojio prijateljski turnir u SAD-u Ah jes namijestaljka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MESSSIIIIIIIIIIII MESSSSIIIIIIIIIIIIIIIII
Messi je prvi i ako ga bas toliko ne simpatisem
Pa po cemu messi treba osvojiti kad ste tako navalili? Ronaldo ubio brasno u prosloj sezoni messi se nije vidio pored njega prema tome ne dizite mesija u zvijezde mozda sljedece sezone ako ovako nastavi al ovu definitivno ronaldo!
Budimo realni Ronaldo je bio dobar zadnja dva mjeseca sezone, ali do toga je bio slab, pomogao je Realu da osvoji LP ali ova nagrada bi trebala ici najboljem igracu svijeta, a ne najboljem pojedincu tima koji osvoji LP, tako je vec par godina. Messi u ovoj godini ima i vise golova i vise asistencija. Obojica su vrhunski igraci, ali realno gledajuci ovaj put je Messi zasluzio ovu nagradu vise gledajuci licni uspjeh ispred timskog.
ako Ronaldo osvoji budimo realni ova nagrada je izgubila smisao
ako Ronaldo osvoji budimo realni ova nagrada je izgubila smisao
Ta ce neymar