Tako misli nekadašnji najbolji igrač
105
Ronaldo: Messi i Mourinho su trenutno najbolji na svijetu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate ti si najbolji!
Niko ne moze biti bolji od tebe frajeru! Nikakav Cristiano niti Messi! Covjek i sad drzi rekord kao igrac koji je postigao najvise golova na uzastopnim svjetskim prvenstvima - 15 komada!
ako je tako onda zlatnu loptu treba dobiti iniesta jer ima SP ili tores koji ima i SP i LP ?
Za sve koji nisu upuceni (ukljucujuci i ronalda) Cristiano je osvojio La ligu i super kup Spanije. Daje go i po po utakmici. A iz polufinala lige prvake su ispali na penale kao i na svjetskom sa portugalom. A sta je to Mesi osvojio ove godine? A to sto vi mrzite ronalda sto je lijep i sto ga mrzite sto dodje ovdje i pokaze dobru igru protiv nas, eh to su vec kompleksi. Mesi da nije ruzan niko od vas rugoba ga ne bi volio. I da mi ne bi lijepili sad nadimke peder itd, samo da se zna-zensko sam.
www.sarajevoin.com moj grad moj portal
BICIKLO NIJE MOJE UUUUUUUUUUZI GA ZA USPOMENU! [email protected]
Ma znam ja na koga si ti mislio, ali ovo nije odgovor na tvoje pitanje, nisi mene pitao sta je ko osvajao. Nisam ni citao do maloprije sta ste ti taj gore pisali
belegijo ja mislim na penalda ne na pravog ronalda
ronaldo do 21 godine osvojio 3 zlatne lopte, e onda pucaju ligamenti u koljenu i skoro 4 godine ga nema na terenu, eh da nije bilo te nesretne povrede bio bi hiljadu posto najbolji svih vremena, jer je do tada je imao stvarno sve, brzinu sut driblig eksplozivnost, kada je meesi ili c.ronaldo osvojio svoju prvu zlatnu loptu?
Sta je to ronaldo (model) osvojio?
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
hajd reci glupane, hajd reci sta je osvojio
kako ces kontat kad si glup ko Q
Ako otac tako kaze onda je tako...Messi je vrh i nema dalje
Moj El Fenomeno,sto si se tako zdrnd\'o...
a sta je to messi osvojio? ne kontam.
ibrahime ti si cigan.