Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi ni po cemu. Ronaldo ili Grizman.
po cemu Griezman?
2 finala, Atletico i Francuska. Po cemu Messi?
smijesno je gledat titule, to je timski uspjeh i sramota je da suarez nije u top 3 za ovu godinu
Lessi !
A ,to sto je Griezmann u ovom izboru dovoljno govori o tome da nema istinskih klasa kao nekada.
Navijac sam Atletica i moram priznati da Griezman nije zasluzio da se nađe u uzem izboru,jednostavno taj igrac ne postoji u vaznim utakmicama,ako zabije to su golovi licem u lice sa golmanom ili stopostotne sanse koje mu kreira neki od suigraca. On sam dosta malo toga napravi prema naprijed u toku utakmica,jeste zahvalan i vrijedan u smislu da pomaze odbrani i vraca se po loptu,međutim klasa nije a zakazao je u najvecim utakmicama prosle sezone.
ronaldinho je izmislio tehniku za sve
ronaldo
Ronaldo totalno zasluženo... Vukao je Real i Portugal do finala... (protiv Mađara, Welsa... protiv Wolfsburga itd...) Kažu njegova najgora sezona... malo sutra.
Zasto ne Pepe da osvoji isto trofeja imaju?
Mađarsska, Wales, Wolfsburg hahah ne znaš koji je tim jači... što je najsmiješnije to je i jedino što je napravio u završnici LP i na čitavom EURU. s druge strane messi davao po 3 gola arsenalu , cityu, gol protiv kolumbije itd... ali neeee wolfsburg je jači od citya xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@LuckyLuke1 pošto ne mogu da ti odgovorim na onaj komentar "samo je jedan igrač..." moram ovako. Samo je jedan igrač fulio penal i oprostio se od reprezentacije. Prc.
Samo je jedan igrač fulio penal i u polufinalu i u finalu lige prvaka 2008 godine pa je na kraju bez obzira na to dobio zlatnu loptu. Prc.
A Ronaldo je mašio i penal protiv Austrije ove godine na EURU kao i protiv Malage. Oba penala su bila veoma bitna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Andres Iniesta najbolji igrac :D
Minuse lupaju balavci sto drkaju na Messiija i Ronalda hhahah :D
Samo je jedan igrač koji je u 2016 god postigao 55 gol, samo jedan igrač u ovoj godini ima 32 asistencije, samo jedan igrač je prvi i po broju stvorenih šansi suigračima, golovima iz slobodnih udaraca, driblinga, samo je jedan igrač koji je dao hattirck protiv Citya, samo jedan igrač je vodio Argentinu do finala Copa Americe (5 golova i 4 asistencije) itd... Samo jedan igrač ove godine zaslužuje dobiti ZL, a to je Leo Messi.
ma ronaldo
a messi bi trebao ovo osvojit, nema boljeg igraca i to svako normalan zna a ima i 3 trofeja ove godine
Ronaldo, jer je jedini osvojio trofej kao vođa i najbolji igrač što kluba što reprezentacije. Daleko od toga da je ovo njegova najbolja sezona, ali ono što je uradio sa tankom ekipom na EP je za respekt i za udžbenike. Vodio ih je i izvukao 180% od svakog igrača reprezentacije. To se ne viđa često.
ako je ikad zasluzio onda ovaj put: Ronaldo Evropski prvak Pobjednik Lige prvaka kljucni igrac uz Messija spanske Primere
Ibra je Babo za njih sve!