Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, Ronaldo! Samo naprijed!
..8888........6666 8........8....6 8........8....6 ..8888......66666 8.........8...6........6 8.........8...6........6 8.........8...6........6 ...8888.......6666 Ko je to tužaaaan? A biće još koji!
I Meho Kodro je pogodio na Santiago Bernabeuu - dvaput, i šta sad?
hahahah bravo, sve što si napisao je tačno :)
Ti ili nisi navijac Real Madrida ili si sezonski navijac. Kad Mourinho osvaja i pobjedjuje, onda je super, cim rezultati nisu dobi, hajmo po tom pljuvati. Fuj, mrzim takve navijace! Ali prije bih rekao da si jednostavno lazni navijac Reala, da ustvari navijas za Barcu, samo ovako lazno predstavljanje (nauceno od barce, naravno). Real igra slabo ove sezone, ali bice bolje. Ronaldo i Mourinho daju sve od sebe i samo naprijed! Hala Madrid!
MRZIMO MESSI-ija...SVE SMO IZMISLILI..i ono uefalona...i chitalu smo iskopali...jednostavno...klub je iznevjerio našu tradiciju...našu igru...doveli smo Mourinha...koji nam je upropastio toliko dugo prepoznatljivi stil igre...otjerali smo legende kluba...samo da bi naša fudbalerina dobila svoju sedmicu...i sad smo sve dali na ligu prvaka...jer smo ligu izgubili...u kupu je još Barca...doduše i u ligi prvaka...ali molimo se svaki dan...po 5 puta Bogu...da se nađe već neki \"autobus\" koji će ih izbaciti...u kupu nam nema spasa...to je kao liga...iznevjerit ćemo i kralja...koji ioako zemlja tone u dugovima...je dao pare da kupimo ovog balu ronalda...ali nema titula..jadni smo...i sve ćemo izmisliti samo da ta prokleta Barca prestane igrati vanzemaljski fudbal...jer s tim se takmičiti ne možemo...očajni smo i na tabletama... :S
ocigledno ljudi nisu skontali salu
Samo karajjj
mesi ce pregorit ove ili sljedece godine. poslije toga ga nidje nece bit. pocet ce se drogirat ko i maradona a tu su negdje i po visini.
messi je postigao golove na 27 od 27 stadiona, a chitalu golove na 30 od 27 stadiona :)