Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Bogovski igrac i zaboli me cuna: https://www.youtube.com/watch?v=RYL171fAKGo
+ ovo : https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/67/590x/Lionel-Messi-814424.jpg
Pedercina ipo ovaj Ronaldo. Samo ga mrzim posto "uskokne" kad zabije goal i rukama :S .. MESSSIIII MESSSIIII
Ibra i on su fenomeni. Ljudi znaju sa 32-33 završavati karijere, a ova dvojica se mogu i dalje porediti sa onima od 25. Ronaldo je izgubio na eksplozivnosti koju je nekad imao, ali zato je tu sad iskustvo ako ništa drugo.
Najkompletniji igrac svih vremena!
@ramizovmali haj dijete ne seri
Tipicno za nekog ko nema argumente nazvati nekog drugog dijetetom cime se prividno podize status pametnjakovica. Ti se ko biva sjecas Pelea iako tad nije ni bilo valjane televizije osim ako nisi bio svjetski covjek pa prisustvovo. Hajde te automehanicarske, garazn, buka fore nekom drugom prodaji.
Pa covjek nije bio samo jos prvak svijeta sa Portugalom,znaci osvojio sve sto je mogao !
@belfast nece ni biti
Sve je to fino ali nema kod Pereza toga.Onog trenutka kad bude pao u formi i kad udje u godine rijesiti ce ga se.
Istina. Kad su Raula i Ikera otjerali, otjerat ce bilo koga. S bitnom razlikom - CRonaldo je magnet za sponzore i medije.